Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Περί δρ. Φάουτσι.Της Ντορέτας Πέππα

Και ιδού ο εξοχώτατος, ο πλέον διακεκριμένος, ο «κορυφαίος» λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, ο δρ. Φάουτσι, ο αντίστοιχος του καθ’ ημάς Τσιόδρα (για να μην ξεχνιόμαστε!), «συνελήφθη» κλέπτων οπώρας, ντόλαρς και… δοκιμαστικούς σωλήνας! Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, δε συνελήφθη με την έννοια την ποινική, αλλά απεκαλύφθη (τον ξεμπροστιάσανε) ότι τα είχε κάνει επί χρόνια πλακάκια (με το αζημίωτο, βέβαια) με τους επίσης… εξέχοντες Κινέζους «επιστήμονες» στη Γουχάν για να… παράγουν, ως άλλοι δρες Τζέκυλ, από κοινού, ιούς, που «στόχευαν» ξεκάθαρα τους ανθρώπους! Όλοι αυτοί οι λεβέντες, λοιπόν, το παρεάκι των «επιστημόνων», με τα χέρια τους γεμάτα δηλητήριο και αίμα, έχουν διαπράξει το απόλυτο κακό, την υψίστη ύβρι! Αυτό, άλλοις λόγοις, λέγεται «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» συλλήβδην, και όχι μόνο κάποιου μέρους της!

Οι πλείστοι όσοι από τα πλήθη, βέβαια, συντάσσονταν, μέχρι πρότινος, με το «επίσημο» αφήγημα και αποκαλούσαν συνωμοσιολόγους και «ψεκασμένους» τους «αντιφρονούντας», δηλαδή τους υποψιασμένους περί της κακουργίας Φάουτσι & ΣΙΑ (της κάθε ΣΙΑ)! Με δυο λόγια, για να τα λέμε ως έχουν, αυτός που δεν εμπιστεύεται το σύστημα, ένα σύστημα που τον έχει άπειρες φορές εξαπατήσει, κρίνεται ως μη σοβαρός από όλους εσάς τους «νομοταγείς» πολίτες, και είστε σοβαροί εσείς που σπεύδετε να πείτε «ναι σε όλα»; Πού κολλάει ο ορθός λόγος στη στάση σας; Αυτοί που δεν εμπιστεύονται, αυτοί που δεν καταπίνουν αμάσητα όσα τους λένε και που το ψάχνουν όσο μπορούν, αυτοί είναι οι πραγματικοί ορθολογιστές, και επιπλέον, είναι και πολύ πιο ελεύθεροι, αφού η φαντασία τους ακόμα δουλεύει! Κι ας ξεφεύγει λίγο, δεν πειράζει! Το ζήτημα είναι ότι δουλεύει, δεν έχει νεκρώσει η μηχανή!
Α, ρε Τραμπ, τά ’λεγες και με τον Φάουτσι και με τον κινεζικό ιό και… και… Πολύ θα σε νοσταλγήσουν οι Αμερικανοί! Αλλά είναι αργά πια για δάκρυα…

1 σχόλιο:

  1. Γιατι σιγα σιγα,τα καθικια αρχιζουν να ξερνανε;Λετε να αρχιζει το κουβαρι να ξετιλυγεται ασχημα για ολους αυτους και κανουν τις μωρες παρθενες;Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive