Κυριακή 30 Μαΐου 2021

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Η Αντεπιθεση κατα των δημιουργων του Κοβιντ-19 ,ξεκινα σε 20 περιπου μερες με την Εναρξη της Δικης της Νυρεμβεργης Νο2. Έχουν ειπωθεί και αναλυθεί τα ΠΑΝΤΑ.. Οποιος δεν διαθέσει το χρόνο να δει και να ακούσει, θα έρθει η στιγμή που είτε θα κλάψει ο ίδιος, είτε θα τον κλάψουν οι άλλοι. Αξία αμετάβλητη, ισότιμη της καθαρής αξίας της αλήθειας.... Θα διατηρήσω αυτή την ανάρτηση ως μόνιμη, έως ότου ξεκινήσουν - βάση την τελευταία συνέντευξη του δικηγόρου Fuellmich - οι δίκες νούμερο 2 της Νυρεμβέργης (όπως τις αποκαλεί ο ίδιος) η έναρξη των οποίων ξεκινούν σε 20 περίπου ημέρες με παγκόσμια συμμετοχή άνω των 200 δικηγόρων. "Εάν δεν έχουν αγοραστεί όλα τα δικαστήρια, που δεν το πιστεύω, λέει ο κ. Fuellmich θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις σε τρεις ηπείρους του πλανήτη"

Η δικαστική επίθεση ξεκινά κατά του Drosten και τα αναξιόπιστά του τεστ στα οποία και στηρίχτηκε όλη η απάτη της πανδημίας. Η δε τιμωρία θα εξαπλωθεί σε όλους όσους συνέβαλαν, διαφήμισαν αλλά και εκτέλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο τα παράνομα μέτρα και την καταστροφή της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης των ανθρώπων.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που καιρό τώρα εργάζονται σιωπηλά και σκληρά στο παρασκήνιο, ώστε να αντιμετωπίσουν με αδιαμφισβήτητα μέσα το θηρίο μιας ψυχοπαθής φονικής ελίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive