Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 36χρονη ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ. Εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο μέσω αεροδιακομιδής 36χρονη με θρόμβωση

Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca δέκα ημέρες πριν την εισαγωγή της σε νοσοκομείο στη Λέσβο   Σταματημό δεν έχουν οι ειδήσεις για νέα περιστατικά θρόμβωσης κατόπιν εμβολιασμού με AstraZeneca στη χώρα μας, με πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό μιας 36χρονης γυναίκας, η οποία, μάλιστα, κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα για νοσηλεία στην Αθήνα από τη Λέσβο....     Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Open, η 36χρονη νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου σε νοσοκομείο της Λέσβου, ώσπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα θρόμβωσης στο Ιπποκράτειο της Αθήνας, με επείγουσα αεροδιακομιδή του ΕΚΑΒ.  Οι πληροφορίες λένε πως η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca δέκα ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο, ενώ το τελευταίο 24ωρο, η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε ως «κρίσιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive