Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Μωρό 2 ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer! Συμμετείχε σε κλινικές δοκιμές σε παιδιά!

Πειραματόζωα σε αυτή την ηλικία και δεν μιλά κανείς...; Οι εταιρείες ξεκίνησαν γύρω στα μέσα Μαρτίου κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά! Ποιοι γονείς έδωσαν τη συγκατάθεση τους για 2 ετών μωρό;...

Πηγή: Great Game India

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Ένα μωρό δύο ετών πέθανε εντός έξι ημερών από τη δεύτερη λήψη του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις τρέχουσες πειραματικές κλινικές δοκιμές σε περισσότερα από 10.000 παιδιά κάτω των 5 έως 11 ετών.

Η Pfizer και η Moderna υποβάλλουν σε κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια mRNA τους σε περισσότερα από 10.000 παιδιά ηλικίας έως έξι μηνών. Οι δοκιμές αυτών των εμβολίων ξεκίνησαν στα μέσα Μαρτίου.

Η Moderna αναφέρεται στη μελέτη της ως KidCOVE . Τα παιδιά χρησιμοποιούνται επίσης ως ινδικό χοιρίδιο από τους Johnson και Johnson και AstraZeneca.

Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό οι γονείς αυτών των παιδιών να μην γνωρίζουν αυτά τα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive