Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Στη φόρα τα tweets που ανάρτησε η Πελώνη επί σειρά ετών για κορυφαία στελέχη της ΝΔ

ΠΕΛΩΝΗ 

Άνω κάτω έχει γίνει η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη των τιτιβισμάτων της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη πριν αναλάβει κυβερνητική θέση. Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και άλλους....

Μιλάμε για τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter επί σειρά ετών, οι οποίες βρίθουν από σκληρή κριτική σε κορυφαία στελέχη της παρούσας κυβέρνησης την οποία εκπροσωπεί!

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και άλλους. Σκληρή κριτική και στον ελληνικό λαό επειδή εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά το 2012, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα ψηφοφόρο, ως «θαμώνα οίκου ανοχής»! Όπως την μεταγραφή του Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Δημοκρατία, την περιέγραψε ως τον «γάμο του Καραγκιόζη»!

Εξέχουσα θέση έχουν και τα απαξιωτικά της σχόλια, για την ορθοδοξία, την Ελλάδα και τον ελληνισμό! Ακόμα και για τον Κώστα Καραμανλή και το ιστορικό βέτο στο Βουκουρέστι.

Δείτε ενδεικτικά ορισμένες από τις αναρτήσεις της που ήδη προκαλούν γκρίνια στο εσωτερικό της κυβέρνησης:

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive