Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Αποκάλυψη: Έστησε μονοπώλιο Self Tests το κύκλωμα ΕΟΦ – Μαξίμου με εταιρίες φαντάσματα . Μέσα σε ΟΛΑ η ΑΧΟΡΤΑΓΗ "Αγία οικογένεια" Μητσοτάκη. (Βίντεο)

Σε εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει μονοπώλιο στην Ελληνική Αγορά παραπέμπει η αποκάλυψη που έκανε ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.  Εκτός λοιπόν από τον περίεργο διαγωνισμό με διάρκεια μόλις 3 ημερών, εκ των οποίων μόνο 1 εργάσιμης, για 10.000.000 self test... εκτός από το σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη ότι ανάμεσα στις εταιρίες που κέρδισαν την δουλειά, μια έχει δηλώσει διεύθυνση ένα «τσαντίρι» σε πολυκατοικία (2), άλλες έχουν σχέσεις με το ίδιο πρόσωπο (1) , σήμερα ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, αποκάλυψε ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε το ΕΟΦ, ώστε να δημιουργήσει μονοπώλιο στην αγορά των Self Test απαγορεύοντας την εισαγωγή των εγκεκριμένων τέστ για ιδιωτική διάθεση στα Φαρμακεία.  Δηλαδή αν και ο διαγωνισμός ήταν συγκεκριμένα για τις παρτίδες που θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες (αγορασμένα βέβαια με τους φόρους των πολιτών) ο ΕΟΦ απαγορεύει την εισαγωγή τεστ από ιδιωτικές εταιρίες για κάθε άλλη χρήση κάτι που εκτός από παράνομο ως προς τους νόμους περί μονοπωλίων, είναι και ύποπτο, καθώς για άγνωστο λόγο το Μέγαρο Μαξίμου ή κάποιος κοντά στον Πρωθυπουργό, παρεμβαίνει στην ελεύθερη αγορά, προς όφελος συγκεκριμένων προϊόντων.
https://www.youtube.com/watch?v=JwAz6kE3fv0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive