Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Η Κυβέρνηση μετατρέπει στα σπίτια μας σε Ιατρεία και τους γονείς Νοσοκόμους..Self Test της SIЕMENS αλλιώς δεν εχει μάθημα!! ΦΕΚ!

Με υπεύθυνη δήλωση που θα υπογράφουν οι Γονείς θα αφήνουν οι εκπαιδευτικοί τα παιδιά σας να εισέρχονται στα σχολεία…Οποιος μαθητής  δεν έχει μαζί του υπεύθυνη δήλωση τότε δε θα μπορεί να κάνει μάθημα ενώ δεν προβλέπεται να μπορεί να παρακολουθήσει και  τηλεκπαίδευση.
Ο Καθηγητής ο Δάσκαλος θα γίνεται Χωροφύλακας στη πόρτα του Σχολείου!!! ΖΟΥΜΕ στιγμές ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ!!!!...
 Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η υποχρέωση παραλαβής των Τεστ  για μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς. Οι γονείς θα τρέχουν στα Φαρμακεία με το ΑΜΚΑ τους ως Γιατροί που θα παραλαμβάνουν τα Γιατροσόφια του Μητσοτάκη Κοτζαμάνη .Αν δεν εχουν γονείς οι παππούδες οι γιαγιάδες και οι συγγενείς θα έχουν το ρόλο του Νοσοκόμου-Νοσοκόμας και Γραμματέα-Ταχυδρόμου!!! 

Ο καθε γονέας θα εχει το Ρόλο του Γιατρού του Νοσοκόμου και του Γραμματέα και είναι υποχρεωμένος να εκτελεί το Τεστ  σπίτι από 24 έως 48 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων. Μετα θα γίνεται Γραμματέας και Ταχυδρόμος και το αποτέλεσμα θα το δηλώνει σε  σχετική πλατφόρμα. Στην περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο γονέας θα πρέπει να εκτυπώσει και να υπογράψει τη σχετική βεβαίωση που θα πρέπει να φέρει ο μαθητής παιδί του.

Όσοι μαθητές προκύπτουν θετικοί, θα πρέπει να κάνουν άμεσα ένα μοριακό τεστ δωρεάν προκειμένου να δικαιολογηθεί η απουσία από το σχολείο.

Αν βγει θετικο θα υπάρχει η Δυνατότητα το Κράτος να σου στείλει το “Μπόγια” να μαζέψει το παιδι σου για απομόνωση βάσει του Νομου 4682/20

Μετα θα σε αναγκάζουν ολη την Οικογένεια να κανει Τεστ για να δουν αν εχει μεταδοθεί και στα υπόλοιπα μελη της Οικογένειας..

Ε Ρε ΤΡΕΛΛΑ….που περισσεύει απο τα μπατζάκια τιους..Το σπίτι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και οι οι άνθρωποι του Κράτους με στολές διαστημανθρώπων θα μαρκάρουν τα σπίτια των θετικών!!!! Και θα σας μαζεύουν ολους για Υποχρεωτική Θεραπεία σε Χωρους – Φυλακές ….Νοσοκομεία κ.α

Οσο ο Έλληνας δεν ξυπνάει αυτά και χειροτέρα θα εχουμε..Με λιγα λόγια αν δεν αντισταθεί ο Λαός σε αυτη την ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ που σκοπό εχει την ΥΠΟΤΑΓΗ τον πλήρη ελεγχο μας και την μετατροπή μας σε ΑΡΡΩΣΤΑ άτομα και στείλει τα παιδιά του στα σχολεία αρχίζουν αυτα που σας περιγράφουμε…

Ουτε στο χειρότερο ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ δεν γίνονται αυτα…Τους βάλατε μάσκα σας βάζουν να τους χώνετε στη μυτη ξυλάκια απο αναξιόπιστα Τεστ..Μετα απο αυτα θα σας βάλουν να τα εμβολιάσετε με τα Πειραματικά τους ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive