Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Η «υποχρέωση» διεξαγωγής «self test» στους μαθητές είναι μόνο το «τυράκι» για να μας οδηγήσει στη παγίδα. Ήδη στο λένε...αρκεί να τους ακούσεις. Παράθυρο υποχρεωτικού εμβολιασμού άνοιξε ήδη για τους φοιτητές ο Υφυπουργός Παιδείας (Video)

Καταρρέει το «επιχείρημα», ότι με τα υποχρεωτικά self tests στους μαθητές θα ελεγχθεί η πανδημία, πριν καν ξεκινήσουν να επαναλειτουργούν τα Λύκεια. Γνωρίζουν από πριν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των τεστ θα είναι ψευδώς αρνητικά. Επομένως ποιο είναι το νόημα αυτού του υποχρεωτικού μέτρου;

Γράφει ο  Αιγιστέας...

Ο ίδιος ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωση του δηλώνει ότι: «H χρήση των self-tests δεν αποτελεί τη λύση για την καταπολέμηση της πανδημίας. Η διαδικασία του αυτοελέγχου για να αποδώσει, προϋποθέτει σωστή δειγματοληψία και χρήση των αποτελεσμάτων...»

Γιατί σε βάζουν στη διαδικασία της «υποχρέωσης» διεξαγωγής ενός τεστ που απο πριν γνωρίζουν ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα; Μήπως για να σε βάλουν στο σκεπτικό της «υποχρέωσης» και απλώς αργότερα, εφόσον δεν θα αποδίδει το self test, να σε «υποχρεώσουν» να κάνεις και το εμβόλιο...; Φυσικά αυτό το πείραμα γίνεται σε έναν νευραλγικό τομέα, όπως αυτός της εκπαίδευσης, γιατί γνωρίζουν πως κανένας γονέας δεν γίνεται να αφήσει το παιδί του εκτός σχολείου, επομένως στη πραγματικότητα είναι στυγνός εκβιασμός, αν συνυπολογίσουμε ότι όποιος μαθητής δεν θα παρουσιάζει τα αποτελέσματα του self test δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει μάθημα ούτε μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σκέψου όμως και το άλλο...! Είναι δεδομένο ότι πολλοί γονείς, προκειμένου να μην χάσει το παιδί τους τη σχολική χρονιά, θα «συμβιβαστούν» στην ιδέα της «υποχρεωτικότητας» διεξαγωγής self test, αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν εσκεμμένα, λειτουργώντας ως κουτοπόνηροι, να "κοροϊδέψουν" το σύστημα και να μην διενεργούν με τον «ορθό» τρόπο το τεστ, (δεν θα βάλουν τόσο βαθιά τη μπατονέτα....ή και καθόλου κλπ.) Λέτε...να μην το έχουν σκεφτεί πριν από εμάς ότι θα γίνει; Σίγουρα το έχουν σκεφτεί και ακριβώς αυτό μας λενε πριν καν ξεκινήσει η εφαρμογή του «σωτήριου μέτρου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/04/i-ypoxreosi-diexagogis-self-test-se-mathites-einai-to-tyraki-gia-na-mas-odigisei-sti-pagida-idi-sto-lene-parathyro-ypoxreotikou-emvoliasmou-anoije-idi-gia-tous-foitites-o-yfipourgos-paideias.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive