Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Απίστευτο: Βρήκαν «χρήση» σε κλειστή εκκλησία - Την μετέτρεψαν σε δομή διενέργειας rapid-test! Μετά ακολουθούν και εμβολιασμοί; ΦΩΤΟ

Ορισμένες εκκλησίες ναι μεν είναι κλειστές για τους πιστούς αλλά όχι για τη διενέργεια τεστ! Τι άλλο μένει να δούμε μήπως εμβολιασμούς; Άλλωστε μόλις χθες ο αρχιεπίσκοπος... δήλωσε να τρέξουμε να εμβολιαστούμε.  Την Πέμπτη 8 Απριλίου ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής στην Μενεμένη άνοιξε τις πύλες του σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διεξαγωγή μαζικών rapid test.   Πρόκειται για μία δράση που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στην πλατεία του Ιερού Ναού.  Ο πολύ κακός καιρός όμως που επικράτησε δεν επέτρεψε τη διενέργεια των τεστ σε εξωτερικό χώρο.  Μετά από σχετικό αίτημα του ΕΟΔΥ και σε απόλυτη συνεννόηση με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο προϊστάμενος του Ναού αρχιμ. Παντελεήμων Αναστασιάδης έδωσε το «πράσινο φως» για τη διενέργεια των rapid tests εντός του ναού!  Πάνω από 250 πολίτες πέρασαν από τον ναό, ωστόσο αντί να…ανάψουν κάποιο κερί ή να ασπαστούν κάποιες εικόνες (όπως συνήθως γίνεται) προέβησαν σε τεστ κορωνοϊού.  Δείτε τις εικόνες που έκαναν τον γύρο των εκκλησιαστικών σάιτ:

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για εμβόλιο: «Οχι μόνο να το κάνουμε, αλλά να τρέξουμε για να το κάνουμε»

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού  κατά του κορωνοϊού «σαν τοίχο προστασίας», εξέφρασε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μάλιστα, τόνισε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».


1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΥΝΟΣΤΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ,ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ ΚΟΛΑΕΙ...........



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive