Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Το Ισραήλ βρίσκει πιθανή συσχέτιση μεταξύ εμβολίων Pfizer και περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας κυρίως σε νέους έως 30 ετών…

Τα ευρήματα έχουν διαβιβαστεί στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας Chezy Levy, καθώς και στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και στην Pfizer.«Η εντύπωση είναι ότι υπάρχει αύξηση της συχνότητας εμφάνισης του φαινομένου, ιδίως σε νεαρούς άνδρες στην κλίμακα 1: 20.000 μετά τον εμβολιασμό»... - «Υπάρχει μια εντύπωση υψηλότερου αριθμού από το αναμενόμενο, ειδικά για ηλικίες έως 30 ετών. Θα εκπονηθεί μια πιο προηγμένη έκθεση για το θέμα σύντομα.»

Πηγή: The Jerusalem Post

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Περίπου ένα στα 100.000 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer coronavirus υπέφεραν από μυοκαρδίτιδα - μια φλεγμονή του καρδιακού μυός – σύμφωνα με μια προκαταρκτική έκθεση που εκπονήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που ανέθεσε το Υπουργείο Υγείας να παρακολουθήσει την παρενέργεια του εμβολιασμού, ανέφερε το Channel 12

Οι ερευνητές τόνισαν επίσης ότι απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί η σχέση μεταξύ του εμβολίου και των φαινομένων.

Το έγγραφο που διέρρευσε έδειξε ότι οι περισσότερες περιπτώσεις αναφέρθηκαν σε νεαρούς άνδρες ηλικίας 18-30 ετών. Συνολικά, 62 κρούσματα μυοκαρδίτιδας έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, 56 από αυτά μετά τη δεύτερη δόση. Περίπου 55 περιπτώσεις εμφανίστηκαν μεταξύ ανδρών.

Χωρίς θεραπεία, η μυοκαρδίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή αρρυθμία και ακόμη και θάνατο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, δύο άνθρωποι - μια 22χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άντρας - πέθαναν. Σύμφωνα με την έκθεση, δεν είχαν προϋπάρχουσα κατάσταση, αλλά χρειάστηκε περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση.

Οι γιατροί τόνισαν ότι απαιτείται περαιτέρω μελέτη επίσης για να επιβεβαιωθεί η σχέση μεταξύ του εμβολίου και των καρδιακών προβλημάτων, αλλά σύμφωνα με το κανάλι 12 το περιέγραψαν ως «πιθανό» στην έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive