Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Κι άλλος νεκρός μετά το μπόλιασμα στην Κρήτη. OTAN ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Ένας άνδρας 85 ετών στην Κρήτη έχασε την ζωή του λίγα λεπτά μετά την χορήγηση εμβολίου κατά του κορονοϊού, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης σωριάστηκε ενώ περίμενε για να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό....

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το συμβάν δεν συνδέεται με το εμβόλιο. Οι εκτιμήσεις θέλουν να πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που απλώς συνέπεσε χρονικά με τη χορήγηση του εμβολίου.

Σύμφωνα δε με τους ειδικούς, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο απευθείας μετά τη χορήγηση εμβολίου. Οι πληροφορίες λένε πως ο ηλικιωμένος, αφού έλαβε τη δόση, περίμενε ένα τέταρτο, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες και έπειτα έπεσε κάτω. Οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση εγκεφαλικού και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα δείξουν ποια ήταν η αιτία.

Λίγο αργότερα, σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, τόνισε πως καμία σχέση δεν έχει ο εμβολιασμός του 85χρονου με τον θάνατό του.

Ο ηλικιωμένος που πήγε με τον εγγονό του στο νοσοκομείο την 15.02.2021, εμβολιάστηκε κανονικά, όμως λίγα λεπτά μετά, κι ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά, κατέρρευσε.

1 σχόλιο:

  1. Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο παππούς μου δεν είχε προβλήματα καρδιάς»
    Συγκλονιστική η μαρτυρία του εγγονού του 87χρονου που έχασε τη ζωή του λίγο μετά τον εμβολιασμό του στο ΠΑΓΝΗ, με την ιατροδικαστική εξέταση να αναφέρει ότι ο θάνατος του οφείλετε σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια, όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου. Ο εγγονός του άτυχου 87χρονου περιέγραψε ως ακαριαίο το θάνατό του λέγοντας πως μετά τον εμβολισασμό του κι ενώ περπατούσε για να καθίσει σε άλλο σημείο για το υποχρεωτικό 15λεπτο παρατήρησης κατέρρευσε χωρίς να προλάβει να πει οτιδήποτε ή να εκφράσει κάποια δυσφορία
    Μιλώντας στον 98.4 ο εγγονός του Μάνος, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη εκείνο το πρωί στο νοσοκομείο και πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς. Όπως είπε ο παππούς του δεν είχε ποτέ κανένα γνωστό καρδιολογικό περιστατικό. Ποτέ ούτε καν τις προηγούμενες ημέρες δεν ανέφερε ενόχληση ή δυσφορία.

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=02ZLX0lHZSk

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive