Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ταπείνωσαν KAI την ορθοδοξία οι κερατάδες θα κάνουμε ανάσταση με τις κότες για να μην γίνει άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. ΒΙΝΤΕΟ

Ανάσταση νωρίς νωρίς ζητά η κυβέρνηση από την εκκλησία η οποια όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου είναι ετοιμη να συναινέσει.... Έτσι ακούμε σενάρια ότι θα μπορούσε η κυβέρνηση να πει το “ναι” ώστε Αποκαθήλωση, Επιτάφιος και Ανάσταση να γίνουν στο προαύλιο των Εκκλησιών με μάσκες και αναλογία πιστών ανά τετραγωνικά μέτρα.

Στο τραπέζι είναι και το ενδεχόμενο η Αναστάσιμη λειτουργία να ολοκληρωθεί νωρίτερα, στις 9:30 το βράδυ ενώ η Ιεραρχία ζητεί να υπάρχουν και αλλεπάλληλες θείες λειτουργίες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα ώστε να εκκλησιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Τον τελικό λόγο, όπως λένε από την κυβέρνηση, θα τον έχουν οι επιδημιολόγοι και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή.

2 σχόλια:

  1. Καὶ κότες δὲν εἶναι οὔτε ἐταπείνωσαν τὴν Ὀρθοδοξίαν. Προφανῶς μερικοὶ δὲν ἔχουν ἀντιληφθεῖ τὶ ἀκριβῶς συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μάς πέσει στά κεφάλια μας η οργή τού Θεού,νά δείς τότε πώς θά την αντιληφθούν όλοι,κανένας δέν θά μείνει "παραπονούμενος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive