Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Eλα,Αλέκοοοοοο. Ένας Αλέξανδρος Γεωργιάδης στον Παναμά μοιράζει τα λάφυρα παρέα με δύο Αλογοσκούφηδες τον Χρήστο και τον Νίκο.


Ένας Αλέξανδρος Γεωργιάδης στον φορολογικό παράδεισο Παναμά...


Page 1 / 6
Zoom 100%

Ένας Αλέξανδρος Γεωργιάδης στον Παναμά μοιράζει τα λάφυρα παρέα με δύο Αλογοσκούφηδες τον Χρήστο και τον Νίκο.

Για κάποιον Χρήστο Αλογοσκούφη κάποτε είχε αποκαλύψει διάφορες δραστηριότητες διαφθοράς στο MEGA ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης http://www.press-gr.com/2006/12/blog-post_116545575856230690.html Έκτοτε οι Εισαγγελείς της χώρας θεατές, σε αναμονή να πάρουν σειρά για ευεργετήματα και πλούσιες ελεημοσύνες από τα έσοδα του φορολογικού παράδεισου στο Παναμά όλων αυτών
Για τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη του ΠΑΝΑΜΑ δεν είπε κανείς τίποτα.
Σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης Υπουργός είναι ένας ακόμα Γεωργιάδης.

Αυτός είναι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αδελφό τον Αλέξανδρο Γεωργιάδη.


Στον Παναμά βρέθηκε ένας Αλέξανδρος Γεωργιάδης (ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΞΙΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ)

Ακόμα μια ευκαιρία για τους Εισαγγελείς της Ελλάδος να αυξήσουν τον αδήλωτο πλούτο τους διότι όπως έγινε και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς πως όλοι αυτοί στον Παναμά και οι Ελληνες στους δρόμους χωρίς φαΐ.

ΣΗΜ.: Οι Εισαγγελείς και Δικαστές δεν υποβάλουν δήλωση Πόθεν Έσχες στην Ελλάδα παρότι όλοι αναγνωρίζουν την χώρα ως Ευρωπαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive