Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο από τη διαφυγή των δύο δολοφόνων με το όπλο το χέρι

Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει τους δράστες τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου  


- Στη μάχη του εντοπισμού των δραστών και το μηχάνημα ανάλυσης δεδομένων Eye 2... Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της διαφυγής των δύο εκτελεστών του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δείχνει τους δύο άνδρες να βρίσκονται πάνω στο σκούτερ και  να φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος και έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σπιτιού που βρίσκεται στη γειτονιά του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο από τη διαφυγή των δύο δολοφόνων  ΣΤΟΧΟΣ - Απριλίου 14, 2021 -  0     Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει τους δράστες τρία λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου  - Στη μάχη του εντοπισμού των δραστών και το μηχάνημα ανάλυσης δεδομένων Eye 2 Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της διαφυγής των δύο εκτελεστών του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δείχνει τους δύο άνδρες να βρίσκονται πάνω στο σκούτερ και  να φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος και έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σπιτιού που βρίσκεται στη γειτονιά του δημοσιογράφου.     Σύμφωνα με το Open TV το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί τρία λεπτά μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ και βρισκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι το μοναδικό που έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ καθώς μέχρι στιγμής το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει καταφέρει να εντοπίσει πάνω από 100 βίντεο και να έχει χαρτογραφήσει με ακρίβεια τη διαδρομή διαφυγής των δύο εκτελεστών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive