Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο παππούς μου δεν είχε προβλήματα καρδιάς». Πέθανε μόλις έκανε το εμβόλιο.ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ>>


Συγκλονιστική η μαρτυρία του εγγονού του 87χρονου που έχασε τη ζωή του λίγο μετά τον εμβολιασμό του στο ΠΑΓΝΗ, με την ιατροδικαστική εξέταση να αναφέρει ότι ο θάνατος του οφείλετε σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια, όπως ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου. Ο εγγονός του άτυχου 87χρονου περιέγραψε ως ακαριαίο το θάνατό του λέγοντας πως μετά τον εμβολισασμό του κι ενώ περπατούσε για να καθίσει σε άλλο σημείο για το υποχρεωτικό 15λεπτο παρατήρησης κατέρρευσε χωρίς να προλάβει να πει οτιδήποτε ή να εκφράσει κάποια δυσφορία Μιλώντας στον 98.4 ο εγγονός του Μάνος, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση του σταθμού, περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι συνέβη εκείνο το πρωί στο νοσοκομείο και πως η οικογένεια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς. Όπως είπε ο παππούς του δεν είχε ποτέ κανένα γνωστό καρδιολογικό περιστατικό. Ποτέ ούτε καν τις προηγούμενες ημέρες δεν ανέφερε ενόχληση ή δυσφορία. Εξήρε τον τρόπο διαχείρισης του περιστατικού μετά την κατάρρευση του ηλικιωμένου από τους γιατρούς όπως και την ανθρώπινη συμπεριφορά του Καθηγητή Χρήστου Λιονή. Ζήτησε τέλος να πάρει πλήρεις απαντήσεις με ακριβή περιγραφή της αιτίας θανάτου καθώς η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠαΓΝΗαναφέρεται μόνο σε ιατρικό ιστορικό παθήσεων του 87χρονου

nautaki 89
Όταν έχουν άλλες νόσους πεθαίνουν από ιό όταν κάνουν εμβόλιο πεθαίνουν από της νόσους! Δούλεμα που τρώμε!
Γιώργος Καναρης
Μπορεί να μας πει ο εγγονός μετά το περιστατικό οι επόμενοι που περίμεναν το εμβόλιο το έκαναν
giorgos adamou
Γιατί ο ιατροδικαστής έχετε την εντύπωση ότι θα πει αλήθεια περί νεκροψίας ???? Καλά κρασιά
Dimi Fisher
Όχι τώρα δε φταίει το εμβόλιο με τίποτα, ο κορωνοιος φταίει και γιαυτό
George Giannakoulopoulos
Να βγει στα κανάλια έστω και με το ζόρι μπας και συνέλθει ο κόσμος συλλυπητήρια στον άνθρωπο
Vas K.
Τα συλληπητηρια στην οικογενεια του εκλιποντος. Οι εισαγγελεις πότε ειπαμε θα παρέμβουν και να διαταξουν ερευνα για το περιστατικο? και πότε θα το κανουν και οι ιδιοι το μπολι? δεν πιστευω να ειναι τιποτα αρνητες?
KellyP.
Μετά θάνατον θα του κάνουν τεστ pcr, θα βγει θετικός και θα πουν ότι ανακάλυψαν νέα μετάλλαξη του ιού, της Κρήτης, φονική, την αρπάζεις και πέφτεις κάτω!
Γεωργιος Γριβας
Αυτός που στενοχωρήθηκε πιο πολύ από όλους ήταν ο Μητσοτάκης . Και είμαι σίγουρος πως το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του ήταν : μία σύνταξη λιγότερη !
EKOR1990
Πειραματόζωα σε μια κούρσα από την οποία άλλοι θα βγάζουν δισεκατομμύρια κι άλλοι θα πεθάνουν στο όνομα της προόδου. Υ.Γ. Όλα για το καλό μας και την υγεία μας
m. iannhs
θα ξυπνήσει τελικα κανένας ?????????τι άλλο θελουν να πειστούν ???
Emily Lysikatos
Ποιος δημοσιογράφος είναι στο μικρόφωνο? Εξερετικος!!
Maria Richards
ποσοι θα φυγουν ετσι δυστυχως...αφου κανεις δεν ξεσηκωνεται να αντιδρασει
Σταυρος Μαυροδακος
Τά εμβόλια αυτά δεν είναι σαν αυτά που ξέρουμε όλοι μας.. Αυτά τά εμβόλια είναι Επικίνδυνα.. Τόσο επικίνδυνα πού δεν ξέρει κανένας ούτε τα αποτελέσματα πού θα έχει όποιος τα κάνει, ούτε φυσικά πόσο χρόνο θα ζήσει.. Πάντως ο Μπιλ Γκέιτς έχει ΠΕΙ ότι δια μέσο των εμβολίων θα μειωθεί ο πληθυσμός της Γης κατά 15%..Τα επόμενα 2με 3χρονια.. Και έλεγε ότι θά είναι πολύ καλό,αν το καταφέρουν...Το έχει ΠΕΙ αυτό, σε συνέντευξη του.. Και υπάρχει στο Υου τυβε η συνέντευξη αυτή..
George Portalios
Γιατί αρνήθηκαν οι κατασκευαστές να αναλάβουν αστικές ευθύνες ???? Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου των Παρισίων (Γαλλίας) 'εστειλε επιστολή στους καθηγητάδες που συνιστούν το (.........) να αναλάβουν και τις ευθύνες . Το έστειλε επίσης και στον Πρόεδρο κ. Μακρόν . Αν πέσει ένα αεροπλάνο υπάρχει κάποια οικονομική ανακούφιση για τους συγγενείς . Αν συμβεί κάτι σένα εργαζόμενο τον οποίο θα υποχρεώσουν να υποστεί μια ιατρική πράξη ( συχνά παρα τη θέληση του ,αλλά πρέπει να δουλέψη γιατί έχει παιδιά) τότε θα πρέπει να αποδείξη ότι η αναπηρία η το όποιο δυσμενέστερο επακόλουθο ,οφείλεται στον (.........) Πώς Θα το αποδείξη ??? Ποιός γιατρός θα τα βάλει μέ ένα δεδομένο σύστημα ?? Και έστω ότι του εγκρίνουν ένα ποσοστό αναπηρίας και του δίνουν και 300 ευρώ μέχρι να γίνει 67 χρονών να πάρει την Εθνική σύνταξη . Η αποθέωση της δικαιοσύνης και της κοινωνικής μέριμνας . Και στο βαθμό που αληθεύουν τα αναφερόμενα στο διεθνή τύπο γεγονότα με ανεπιθύμητες παρενέργειες του (........) ,τότε , Πρέπει να βρεθεί τρόπος ουσιαστικής ανακούφισης των θυμάτων και των οικογενειών τους με το σχηματισμό ενός ειδικού ασφαλιστικού κεφαλαίου .
hope
Κ γιατι τον πηγατε να μπολιαστει ρε φιλε;;; Για να γλυτωσει απο τον ιο με ενα σατανοκατασκευασμα που τιποτα καλο δεν υποσχεται κ μονο ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ; Εμ αυτα παθαινει οποιος ακουει του ΚΟΥΛΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΣΑΣ;;; ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ; ΠΑΡΕ ΤΑ...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΗ ΤΩΡΑ Κ ΚΑΝ'ΤΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΟ! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ!
CKLK
Να τους ευχαριστήσει;
Μαρία Καραλη
Μακριά από τα εμβόλια είναι θάνατος πιστέψτε το θα το μετανοιοσετε πίκρα αλλά θα είναι αργά πολύ ποιο πολύ πεθαίνεις
mr_ako
Ο λαικισμος φτιαχνει καριερες. Μην το κανεις το ρημαδι Σαχινη δεν πειραζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive