Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ξεχωριστό μνημόσυνο της Μαρίνας για τα εξάμηνα της μητέρας του Γιώργου Πατούλη στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου! Αγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι… (Φωτο)

Έξι μήνες συμπληρώνονται από το θάνατο της Πόπης Πατούλη, της πολυαγαπημένης μητέρας του Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Χθές η εν διαστάσει σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη τέλεσε μνημόσυνο χωρίς την παρουσία του.... Συνοδευόμενη από μια φίλη της έφτασε στο Νεκροταφείο Αμαρουσίου και άφησε συγκινημένη στον τάφο της πεθεράς της λευκά λουλούδια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Πατούλης θα κάνει το δικό του μνημόσυνο αύριο, κάτι που αποδεικνύει το αγεφύρωτο χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Η Μαρίνα Πατούλη είχε μια ιδιαίτερη σχέση στοργής και αγάπης αυτά τα 30 χρόνια του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη και της είχε υποσχεθεί ότι θα τον προσέχει όλη της τη ζωή.

Όταν πέθανε η μητέρα του Γιώργου Πατούλη τον Οκτώβριο του 2020, η Μαρίνα την είχε αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας συγκινητικά  λόγια αγάπης: “Καλό Παράδεισο στην αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, μία δυναμική γυναίκα μάνα, πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε και μου προσέφερε τον άνδρα της ζωής μου. Θα την θυμάμαι παντοτινά με αγάπη”

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης με τη μητέρα του Πόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive