Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ. Συνελήφθη απο την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ Ε.Ε ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός -Επίκειται η έκδοση του

Ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν οι ελληνικές εισαγγελικές αρχές μετά την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για άρση της ασυλίας του ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού μετά την καταδίκη του για την δράση της Χρυσής Αυγής...   Ηδη ο ευρωβουλευτής συνελήφθη και επίκειται η έκδοση του στην Ελλάδα προκειμένου να εκτίσει την ποινή που έχει επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην Αθήνα.  Η έκδοση του θα εξαρτηθεί από το αν ο ίδιος θα προβάλλει αντιρρήσεις στο ένταλμα σύλληψής του σύμφωνα με την βελγική νομοθεςία, καθώς συνελήφθη στις Βρυξέλλες.  Το ένταλμα εκδόθηκε με τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις που προβλέπει η ευρωπαική νομοθεςία και ήδη εστάλη αρμοδίως.  Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν και "ερυθρά αγγελία", όπως ονομάζεται, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Ιωάννης Λαγός αν βρισκόταν σε χώρα εκτός της Ένωσης, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα.  Πάντως, το πότε θα εκτελεστεί το ένταλμα και πού ακριβώς βρίσκεται ο Ιωάννης Λαγός δεν έχουν γίνει γνωστά στις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες κινήθηκαν άμεσα μετά την έκδοση της απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου.  Πρέπει να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με προσωπική εποπτεία του Εισαγγελέως Βασίλη Πλιώτα πέτυχε την άρση της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού, αν και δεν είχε καθαρογραφεί ακόμα η καταδικαστική σε βάρος του απόφαση.  Ο Ιωάννης Λαγός έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών και οκτώ μήνες φυλάκιση για τη δράση του στο πλαίσιο της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η ποινή του ορίστηκε να είναι χωρίς αναστολή, δηλαδή να εκτιθεί έως ότου γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

1 σχόλιο:

  1. Απο την σιωνιστική Ε.Ε. συνελήφθη ο Γιάννης Λαγός. Ποιά γερμανική; Ακομα δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το κατοχικό σύνδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive