Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

22:30  Μ.Τρίτη, ο δρόμος άδειος από κόσμο, αφού υπάρχει απαγόρευση ακόμα. Από την πολυκατοικία βγαίνουν 4 κορίτσια με τις μαντήλες τους, 2 αγόρια με μία μπάλα κι ένα ποδήλατο. Προφανώς ο μπαμπάς.... ισλαμολάθρος, είπε στη γυναίκα του την ισλαμολάθραινα "έλα ν'αγαπηθούμε ντάρλινγκ" καθότι τα ζαβά του Κουλη μόνο για το εμβόλιο νοιάζονται, αλλά εμείς νοιαζόμαστε για τα επιδόματα κι είναι κρίμα να μη γεννοβολήσουμε μερικά ακόμα. Αυτό που βγήκαν τα παιδιά τους στο δρόμο, το λες κι αμέλεια εποπτείας ανηλίκων. Κατά τα άλλα από τα διόδια γυρίζουν συνέχεια Έλληνες πίσω.......

1 σχόλιο:

  1. Downtown Athens look really enriched.Bank machine looks busy

    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1386585378057068546 (· → αξιζει να δειτε την φωτογραφια μεταξυ αλλων με την γυναικα αρχιταλιμπαν μεσα στην μπουργκα και την μαντηλα να παει συννεφο,εικονες και καταστασεις αφρικανοπακιστανοπακιστανοισλαμοποιησης στην πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους εν ετει 2021)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive