Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Νίκος Αντωνιάδης ΑΥΤΟΣ είναι ο ηθικός αυτουργός για την θέσπιση του ακαταδίωκτου των "Ειδικών".

ΦΟΒΑΣΤΕ !!! ΤΡΕΜΕΤΕ !!!
Το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων περνάει η κυβέρνηση σε άσχετο νομοσχέδιο !!! Για γνώμη ή ψήφο στην επιτροπή !!!... ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ !!!
Η κυβέρνηση είναι σε πανικό !! Οι λοιμωξιολόγοι είναι σε πανικό !! Και τρέχουν οι πρώτοι να σώσουν τους δεύτερους με τροπολογία σε άσχετο όπως πάντα νομοσχέδιο, για τον νέο κώδικα των δικαστικών υπαλλήλων, για γνώμη ή ψήφο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους !!
Μετά την προσπάθεια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να πετύχει ασυλία για τους γιατρούς στα νοσοκομεία, την οποία ακύρωσα εν τη γενέσει της με τα έγγραφά μου στις Ενώσεις Εισαγγελέων και Δικαστών και Εισαγγελέων, τις οποίες ρώτησα αν θα ανεχθούν να υποκατασταθούν από επιτροπές ιατρών εντός του Π.Ι.Σ. που θα αποφασίζουν ποιες μηνύσεις κατά …συναδέλφων τους θα φτάνουν στον εισαγγελέα (δηλαδή καμία…), έρχεται τώρα η κυβέρνηση να θεσπίσει το ακαταδίωκτο τουλάχιστον για τα μέλη της εθνικής επιτροπής, συνεργούς της στην εγκληματική οργάνωση.
Τι φοβάστε ;;
Όλα καλά δεν τα κάνετε ;;
Γιατί ζητάτε το ακαταδίωκτο ;;
Εμείς δεν είμαστε οι συνωμοσιολόγοι, οι ψεκασμένοι και οι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία που μας ψάχνει να μας “μαζέψει ο εισαγγελέας” και θα έπρεπε να ζητάμε το ακαταδίωκτο ;;
Εσείς γιατί ;;
Όλα καλά δεν τα κάνετε και τα λέτε ;;
Το ξέρω.
Τον εαυτό της προστατεύει η κυβέρνηση !!
Γιατί αυτή σας λέει να κάνετε και να πείτε ό,τι κάνετε και ό,τι λέτε !!
Έτσι δεν είναι ;;
Μήπως λοιπόν εσείς της εθνικής επιτροπής, ΦΟΒΑΣΤΕ την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας σε δίκη για την ψευδή βεβαίωση στην εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία ;;
Είναι η μήνυση που κατέθεσα εναντίον σας επειδή βεβαιώσατε ψευδώς στην εισήγησή σας για τις μάσκες στα σχολεία (και είπατε ότι είναι ασφαλείς για τα παιδιά μας) ότι λάβατε υπόψη σας την ανύπαρκτη τότε ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, η προδικασία έχει ολοκληρωθεί, η δικογραφία είναι στα χέρια του εισαγγελέα, και αυτός καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα σας ασκήσει δίωξη και θα σας παραπέμψει να δικαστείτε για το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης ή αν θα την αρχειοθετήσει.
Με την απόφαση για δίωξη και παραπομπή να αποτελεί μονόδρομο για την Εισαγγελία.
Μήπως εσείς κ. Τσιόδρα, κ. Σύψα και κ. Λινού, ΦΟΒΑΣΤΕ την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας σε δίκη για παράβαση καθήκοντος και διασπορά ψευδών ειδήσεων, για τα ομολογημένα από την κ. Λινού, στις 20 του περασμένου Ιουλίου, ψέματα για τις μάσκες ;;
Είναι η μήνυση που κατέθεσα εναντίον σας επειδή είπατε ψέματα, είτε όταν βεβαιώνατε τον κόσμο ότι τις μάσκες πρέπει να τις φοράνε μόνο οι πάσχοντες, είτε όταν βεβαιώνατε ότι πρέπει να τις φοράνε όλοι, η προδικασία έχει και εδώ ολοκληρωθεί, η δικογραφία είναι και εδώ στα χέρια του εισαγγελέα, και καλείται τώρα και αυτός να αποφασίσει αν θα σας ασκήσει δίωξη και θα σας παραπέμψει να δικαστείτε για τα εγκλήματα της παράβασης καθήκοντος και της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) ή αν θα την αρχειοθετήσει.
Με την απόφαση για δίωξη και παραπομπή να αποτελεί και εδώ μονόδρομο για την Εισαγγελία.
Και είναι βέβαιον ότι οι εισαγγελείς σας έχουν πει ότι δεν έχουν επιλογή.
Γιατί είναι νομικές κινήσεις ρουά ματ !!
Ώστε τρέχετε τώρα πανικόβλητοι στην κυβέρνηση να σας σώσει, για να σωθεί και εκείνη, παρέχοντας την απόλυτη αποδειξη της ενοχής σας !!
Τι πιστεύετε ;;
Ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ;;
Αλλά τα βάλατε κάτω.
Είναι προτιμότερη η ανώδυνη ομολογία ενοχής και η μικρότερη και ελεγχόμενη διαπόμπευση και με την κάλυψη των δικών σας Μ.Μ.Ε., από την πολύ μεγαλύτερη διαπόμπευση με μία παραπομπή σας σε δίκη και την καταδίκη σας που θα κάνει τον γύρο του κόσμου !!
Δύο πράγματα πρέπει να γνωρίζετε όμως.
Το πρώτο είναι ότι με το ακαταδίωκτο αυτό αποδείξατε την ενοχή σας και δικαιώσατε πλήρως τις μηνύσεις μου και όλα όσα κάνω για να γκρεμίσω την απάτη και να πάρουμε πίσω της ελευθερία μας που εσείς με τους συνεργούς σας μας στερήσατε ένα χρόνο τώρα !!
Σας έχω στήσει στον τοίχο !!!
Το δεύτερο είναι ότι το ακαταδίωκτο αυτό για “γνώμες” και “ψήφους” δεν σας απαλλάσσει από το βασικό και μεγαλύτερο έγκλημά σας !!
Την συμμετοχή σας στην εγκληματική οργάνωση !!!
Την οργάνωση που σχεδίασε και εκτέλεσε τα φριχτότερα εγκλήματα στην ιστορία του ελληνικού έθνους στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων και εφάρμοσε αδίστακτα τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου.
Ό,τι και να κάνετε, όσες τροπολογίες και να περάσετε, ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ !! Νίκος Αντωνιάδης

2 σχόλια:

  1. Ένας εναντίον αγέλης γ@μ... ανθρωπόμορφων ερπετών.
    Πανάξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθότι η ίδια η κυβερνηση δίνει μαθήματα
    ΑΝΟΜΙΑΣ, αυτό που θα πρέπει να περιμένει
    είναι ΑΝΟΜΟΙ δικαστές που θα έχουν χεσμένο
    αυτο το Συνταγμα και αυτούς τους Νομους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive