Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΚΙ ΕΣΥ !! ΨΟΦΑ !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ & ΣΤΟ Κ.Ι.Σ....

Η οποία εφάπαξ επιχορήγηση θα είναι αφορολόγητη και ακατάσχετη και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο ! Με την ίδια τροπολογία παρατείνεται για ένα χρόνο η κατ' εξαίρεση πρόσληψη σε θέσεις ιεροδιδασκάλων, Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας....

Τα νοσοκομεία της Ελλάδας μπορούν να είναι χωρίς ΓΙΑΤΡΟΥΣ....
Τα σχολεία της Ελλάδας μπορούν να είναι χωρίς ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ...
Τα λύκεια και τα γυμνάσια της Ελλάδας χωρίς ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ...
Τα εργαστήρια της Ελλάδας χωρίς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!
Γιατί το υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ εξακολουθεί να είναι και θρησκευμάτων ; Γιατί έτσι γουστάρει ο δασκαλοκρατούμενος ραγιάς ! Γιατί ο ρωμιός βάζει πάνω απ'όλα την τυφλή του πίστη και συμφωνεί με το παπαδαριό που εξαφάνισε την ΣΟΦΙΑ !!!!
Γιατί ο άγριος βρομόστομος του διδάσκει πως :
"Ο Θεός εκτόπισε τον Πλάτωνα όχι με κάποιον άλλο σοφότερο φιλόσοφο αλλά με έναν ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΨΑΡΑ ! Έτσι η ήττα τους ( ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ) ήταν μεγαλύτερη και ακόμη πιο λαμπρά η νίκη μας!
Πώς εξαφάνισε ο Θεός την σοφία; Φανερώνοντας την παρουσία του σε μας μέσω του Παύλου και των Αποστόλων έδειξε ότι η ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΦΕΛΩ ...
Ως προς την πρόσληψη του Ευαγγελίου, ούτε ο σοφός ωφελείται κατ' ελάχιστον από την σοφία, ούτε ο άφρων βλάπτεται κατ' ελάχιστον από την αμάθειά του.
Αν μάλιστα πρέπει να πω κάτι θαυμαστό: Η ΜΩΡΙΑ είναι πιο πρόθυμη και πρόσφορη στην υποδοχή του Ευαγγελίου σε σχέση με τη ΣΟΦΙΑ ...
Διότι ο ΒΟΣΚΟΣ και ο ΑΞΕΣΤΟΣ θα το υποδεχτούν γρηγορότερα, καταστέλλοντας κάθε λογισμό και παραδίνοντας τους εαυτούς τους στον Κύριο.
Κατ' αυτόν τον τρόπο εξαφάνισε τη ΣΟΦΙΑ ο Θεός. Επειδή ή ίδια απο πριν είχε καταρρίψει τον εαυτό της, πλέον η σοφία δεν είναι χρήσιμη σε τίποτα
Η οδός της θεογνωσίας είναι κατά πολύ ανώτερη από την οδό εκείνης. Γι' αυτό λοιπόν χρειάζεται ΠΙΣΤΗ και ΑΦΕΛΕΙΑ και αυτήν πρέπει παντού να αποζητάμε και να την προτιμάμε από την θύραθεν ΣΟΦΙΑ.
Όταν λοιπόν οι Έλληνες θα κατηγορούν τους Μαθητές ως ανόητους, εμείς θα τους κατηγορούμε ακόμη περισσότερο. Κανείς να μη λέει ότι ο Παύλος ήταν σοφός. (!!!!) ΛΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΤΈ ΠΩΣ ΉΤΑΝ !!!!
Έτσι όταν ο Έλληνας θα με πει βλάκα, τότε αποδεικνύει τον εαυτό του υπερβολικά βλάκα. Όταν ο Έλληνας με νομίζει βλάκα, αποδεικνύομαι σοφότερος του σοφού. Όταν με αποκαλέσει άρρωστο, τότε αποδεικνύει πιο άρρωστο τον εαυτό του. Διότι αυτά που κατόρθωσαν με τη χάρη του Θεού οι τελώνηδες και οι ψαράδες, δεν μπόρεσαν καν να τα φαντασθούν οι φιλόσοφοι και οι ρήτορες και οι τύραννοι."
ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ....
ΌΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΔΕΡΦΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ !

3 σχόλια:

  1. Αυτό τόσο άρθρο είναι τόσο εμπαθές ώστε να λέει το ανιστόρητο ότι, αφότου εμφανίστηκε ο απόστολος Παύλος, έπαψε να υφίσταται ο Πλάτων και η φιλοσοφία του που είναι καταγεγραμμένη στα βιβλία του !!!
    Δηλαδή από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε 'συ ανώνυμε, για την Εκκλησία μας τα είπες, για το Κ.Ι.Σ...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρθρο ενός ανώνυμου... ότι να 'ναι. Τρικυμία κανονική. Πριν το δημοσιεύσετε, το διαβάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive