Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Γ.Μαργαρίτης:Η ουσία πίσω από την αισχρότητα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτιστών για την Κρήτη

Πίσω από τα επιφαινόμενα μετά την ακύρωση της πρωτοφανούς και αισχρής απόπειρας , μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτιστών να οργανώσουν φιέστα ακόμη και με άλμα αλεξιπτωτιστών προς τιμήν των επιδρομέων Γερμανών Αλεξιπτωτιστών του Γ’ Ράιχ στη Κρήτη... στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 80η επέτειο από την «Μάχη της Κρήτης», προχώρησε μιλώντας στον 98.4 , ο καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ , Γιώργος Μαργαρίτης. Σε μια εποχή που οι κυρίαρχες ελίτ της Ευρώπης , ψάχνουν ρόλο στο παγκόσμιο καταμερισμό σφαιρών επιρροής, είναι προφανές ότι δυνάμεις που και στο Β ΄Παγκόσμιο Πόλεμο, συγκρούστηκαν ως προς τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν για το σκοπό τους και την κατανομή ρόλων, σήμερα δεν διστάζουν να συμμαχήσουν , αξιοποιώντας και παραστρατιωτικές δυνάμεις, ακόμη και νεοναζιστικά μορφώματα .

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, είπε, όλα προετοιμάζονται για χρόνια με την συστηματική αναθεώρηση Ιστορικών γεγονότων, ποντάροντας στην άμβλυνση της μνήμης και την σταδιακή εξίσωση θυτών και θυμάτων . Στην Ελλάδα , ακόμη περισσότερο που εκτός των άλλων η επίσημη Γερμανική γραμμή για διαστροφή της ιστορικής πραγματικότητας και απόρριψη κάθε έμπρακτης κίνησης αναγνώρισης των καταστροφών που προκάλεσε στη χώρα η Γερμανική Κατοχή, επιχειρείται να περάσει με την συνδρομή επίσημων φορέων στο όνομα των «καλών σχέσεων» με όρους υποτέλειας στον ισχυρό της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive