Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Μόσιαλος: "Μικρή είναι η θνητότητα στην Ινδία. Του Ιωάννη Κουτσικίδη

Η αλήθεια ως προς τη χαμηλή θνητότητα στην Ινδία δεν μπορεί να αποσιωπηθεί. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει από τη δήλωση του κυρίου Μόσιαλου είναι γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί οι Ινδοί έχουν χαμηλή θνητότητα όταν το προσδόκιμο ζωής τους είναι τουλάχιστον 10 χρόνια λιγότερο από τους κατοίκους της Ευρώπης και των ΗΠΑ;... 

Η απάντηση που εσκεμμένα δεν μας γνωστοποιούν είναι τα πρωτόκολλα φαρμακευτικής αγωγής που εφαρμόζουν στους ασυμπτωματικούς φορείς του ιού και στους νοσούντες Covid-19 σε αρχικό στάδιο. Αντίθετα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ (γενικά στη Δύση) εφαρμόζεται θεραπεία μόνο στους νοσούντες όταν εξελιχθεί η νόσος και γίνει η κατάστασή τους κρίσιμη. Δυστυχώς στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, «αφήνουν» το κόσμο να πεθαίνει, ενώ στην Ινδία τον θεραπεύουν νωρίς. Αυτό ακριβώς έχει αποδείξει η έρευνά που σας είχα στείλει και δημοσιεύσατε. 


Τώρα γνωρίζουμε την αλήθεια. Πρέπει να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει. Προσπαθήστε να γνωστοποιήστε τα στοιχεία της έρευνας και όλη την αλήθεια με κάθε τρόπο σε γιατρούς, φαρμακοποιούς, πολιτικούς, ιερωμένους, φίλους και γνωστούς σας. Σε όσους έχουν «δυνατή» φωνή. Δεν πρέπει να συνεχιστούν οι «μάταιοι» θάνατοι των συνανθρώπων μας. Είναι πολύ άδικο να «χάνουμε» τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας ενώ μπορούσαμε να τους σώσουμε. Εάν αποσιωπήσουμε την αλήθεια είναι σαν να «καταδικάζουμε» και άλλους ανθρώπους σε θάνατο. Είναι κρίμα από Το Θεό. 

Ο Χριστός και Η Παναγία μαζί σας.

Με εκτίμηση 

Ιωάννης Κουτσικίδης 

https://medlabgr.blogspot.com/2021/04/mosialos-mikri-einai-i-thnitotita-stin-india-giati-egine-i-ekrixi-tou-koronaiou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive