Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Έπεσε λόγω βροχών ο φράχτης στον Έβρο, στα σύνορα με την Βουλγαρία. Χαρά οι λαθρομετανάστες

Μέχρι το 2012, ένα από τα βασικά περάσματα προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα ήταν το χερσαίο μέρος μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Τουρκίας. Μέχρι τη στιγμή που υψώθηκε ο φράχτης επί Κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά. Μετά... η ροή απετράπη, όμως πλέον έχει γίνει και πάλι η συγκεκριμένη δημοφιλής διαδρομή, λόγω… βροχών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην τουρκική ιστοσελίδα “edirnehaberci”, όταν ξεκίνησε η διαδικασία τοποθέτησης του φράχτη για να προστατευθεί η Βουλγαρία από τις προσφυγικές ροές, οι υπεύθυνοι δεν υπολόγισαν τις…. βροχές της περιοχής.

Έτσι ο φράχτης, φανερή προχειροδουλειά των γειτόνων μας που φαίνεται μας συναγωνίζονται σε αυτό, μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, έπεσε έρμαιο των υδάτων, τα οποία παρέσυραν το μαλακό χώμα και δημιούργησαν τρύπες, όπως αυτή στη φωτογραφία. Φυσικά όλο αυτό αποτελεί την χαρά των λαθρομεταναστών και των διακινητών τους.  https://www.evros-news.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ (;) ΣΑΙΤ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟ , ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ "Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΜΕ ΣΚΑΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ " . ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΑΝΗ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ . ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ .
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive