Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΜΑΚΑ ΤΑ"ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. "ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ" τους λέει

ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Κύριε τσαβουσγλου μήπως ξεχνάς κάτι πόλη σημαντικό ότι δεν έχετε καν πατρίδα έχετε τη δική μας μόνο κατεχόμενη Ελλάδα και κατή ακόμα κύριε τσαβουσγλου εγώ είμαι ελληνηδα ιθαγενείς και είμαι Θράκιοτησα και σαν Θράκιοτησα θα πεθάνω και την Θράκη μου την αγαπώ για αυτό δεν τη χάνω και είμαι η περήφανη πού είμαι Ελληνίδα πομάκα... όσο για την Ελλάδα μάς ευχαριστώ πολύ το θεό πού γένηθηκα στην ποίο ιερό τόπο στο κόσμο που λέγετε μάνα πατρίδα Ελλάδα ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ όσο γιατί μείονοτιτα της Θράκης όπως μάς αποκαλείτε θα τα πούμε άλλη φορά.

Αίσε Ιμαμ Θράκης

3 σχόλια:

  1. Δεν μενω στην ορθογραφια,ουτε στη γραμματικη,που αλλωστε επιμελως της στερησε το Αθηναικο κρατος.Στεκομαι με σεβασμο απεναντι στην ασημη πλην ΚΥΡΙΑ για να μπορω να λοιδωρω οποιοδηποτε σουργελο που μας κανει τη σπουδαια.Και μακαρι να γνωρισουμε και αλλους τετοιους λαμπρους ανθρωπους.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε Κορητσαρα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί σου όλη η Ελλάδα...κοριτσάρα.
    Χαιρετισμούς από έναν τρίτης γενιάς προσφυγιάς Πόντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive