Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Κουίζ: Ποιος Πρωθυπουργός χώρας προτεκτοράτο των γερμανοεβραιων πρακτόρων κινείται με θωρακισμένο θηριώδες τζιπ;

Που είναι ΚΑΙ πλασιέ φαρμακοβιομηχανιών και πάσης φύσεως αεριτζηδων, πιστό στρατιωτάκι της λέσχης Μπίλντερμπεργκ αγαπημένος του λαού που κυβερνά αλλά κυκλοφορεί μόνο με μια διμοιρία.... τεμπελχαναδων υποτακτικών, με θωρακισμένο θηριώδες τζιπ 6.000 κυβικών βάρους τριών τόνων, καρπός του έρωτα τραγουδιστή του 60 και γυναίκας πολιτικού εμφανίζεται σε “τυχαίο” φαρμακείο σε λαϊκή γειτονιά της Καλλιθέας, με τα χέρια στις τσέπες κατατρομαγμενος ;;;

1 σχόλιο:

  1. Πότε θα θεραπευτείτε απο το κατοχικό σύνδρομο (για όλα φταίνε οι Γερμανοί) και θα μάθετε να αναγνωρίζετε τον πραγματικό εχθρό του κόσμου; Γνωρίζετε οτι η Γερμανία (και ο υπόλοιπος κόσμος) ευρίσκεται απο την 8η Μαιου 1945 υπο ολική σιωνιστική κατοχή, αλλά το σύνδρομο δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματικότητα. Το μόνο που θα κάνετε είναι να εορτάσετε την 8η Μαιου, σαν καλά και υπάκουα γκοϊμ και βεβαίως θα κατηγορήσετε την Γερμανία για κάτι που προκάλεσαν τα αφεντικά σας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive