Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Ένας νέος τύπος λογοκρισίας λαμβάνει χώρα χάρη στο εμβόλιο

Ένα άρθρο σχετικά με τη σχέση μεταξύ ψεύτικων αντι-COVID19 εμβολίων, της κατάφωρης χειραγώγησης των στατιστικών σε περίπου 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και η επανέναρξη των δραστηριοτήτων περιορισμού σε ορισμένες χώρες μόλις λογοκρίθηκε. Οι λόγοι για αυτήν τη λογοκρισία ενός νέου τύπου συνδέονται με την ανάκληση ορισμένου επαναλαμβανόμενου αριθμού από τη δεκαετία του 1920... και τον πολύ ανακριβή και σκόπιμα μειωμένο ισολογισμό του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπήρξε επίσης συζήτηση για μια έκθεση του υπουργικού συμβουλίου της McKinsey σχετικά με την τηλεργασία και τον περιορισμό στο σπίτι, που τώρα ενθαρρύνεται από το νέο μοντέλο.

Ο εμβολιασμός χρησιμοποιήθηκε για την αναζωογόνηση ενός ψευδο-επιδημικού επιφαινόμενου στο πλαίσιο του α αλλαγή παραδείγματοςστην οποία οι γίγαντες του Διαδικτύου πηγαίνουν στην επίθεση της τεχνοκρατικής εξουσίας για λογαριασμό όσων θα μπορούσε να ορίσει, λόγω έλλειψης καλύτερου σημασιολογικού ορισμού, της βαθιάς κατάστασης. Αυτή η τελευταία ιδέα υπερβαίνει τις έννοιες της κυριαρχίας και των συνόρων.

Επιπλέον, οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν ξεχάσει ότι η γρίπη συχνά σκοτώνει.

Τούτου λεχθέντος, αυτή η νέα μορφή αυτόματης λογοκρισίας και προφανώς διαχειριζόμενη από τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να καταδικαστεί έντονα.

Για λόγους υγείας, η δημοσίευση νέων δημοσιεύσεων επιβραδύνθηκε σημαντικά πρόσφατα. Αυτό θα μας δώσει αρκετό χρόνο για να παρατηρήσουμε τον νέο παλιό κόσμο που λαμβάνει χώρα.

Λάβετε υπόψη ότι κανένα σχόλιο δεν λογοκρίνεται από τον διαχειριστή του ιστότοπου.

«Είδατε όλους αυτούς τους ανθρώπους με ανθρώπινα ρύγχους; Ανθρωποι…? Όχι, είναι ζόμπι! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive