Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα που εδρεύει στις ΗΠΑ, καταρρίπτει τους αντιφατικούς ισχυρισμούς για την «αποτελεσματικότητα», τις ελλιπείς μελέτες και το κρίσιμο νομικό ναρκοπέδιο της υποχρεωτικότητας των πειραματικών εμβολίων.

Οι προσπάθειες να απαιτηθεί από κάθε Αμερικανό να εγχυθεί στο σώμα του ένα πειραματικό εμβόλιο για τη Covid-19 βασίζεται στην ψευδή ιδέα ότι ο εμβολιασμός θα προστατεύσει τους αποδέκτες... από το να μολυνθούν από τον SARS-Cov-2, τον ιό που προκαλεί τη Covid-19 ή να αποτρέψουν τη μετάδοση της λοίμωξης σε άλλους ανθρώπους. Το FDA, το CDC, το NIH και οι εμπλεκόμενες φαρμακευτικές εταιρείες δήλωσαν σαφέστατα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτήν την ιδέα.

Πηγή: Off Guardian

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του P Jerome 


Κανένα από τα τρία πειραματικά εμβόλια Covid-19 που διανέμονται τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει από τη μόλυνση ή τη μετάδοση του ιού που πιστεύεται ότι προκαλεί τη Covid-19 (SARS-CoV-2) ή ακόμη και να αποτρέπει τα συμπτώματα της Covid- 19 ασθένεια από την ανάπτυξη.

Αυτό το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο, ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης, οι πάροχοι ιατρικών υπηρεσιών και οι πολιτικοί συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν το ψέμα ότι ο εμβολιασμός παρέχει « ανοσία στη Covid » και ακόμη και πηγές όπως η κλινική Mayo προβαίνουν σε ανεύθυνους και αβάσιμους ισχυρισμούς ότι ο εμβολιασμός «μπορεί να σας εμποδίσει να μολυνθείτε» ή «να μεταδώσετε» τη Covid-19. Τα ίδια ψέματα αποτελούν τη βάση των αγωνιωδών εκκλήσεων του Προέδρου Μπάιντεν για μαζικό εμβολιασμό για να «κάνει αυτή την Ημέρα Ανεξαρτησίας πραγματικά ξεχωριστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive