Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Που είσαι ΚΟΡΟΪΔΟ «αντιρατσιτή»...;;; Η κυρία Black Lives Matter αγόρασε υπερπολυτελή βίλα μακριά από τις συνοικίες των μαύρων...!!!

Λάτρης του real estate στις ακριβές πολιτείες των ΗΠΑ η υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. H συνιδρυτής τoυ κινήματος Black Lives Matter, Patrisse Khan-Cullors, επέλεξε... να ζήσει σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες με λευκούς γειτονιές της Καλιφόρνιας, αφού αγόρασε ένα σπίτι ύψους 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια περιοχή όπου ο πληθυσμός των μαύρων "αγγίζει" μόλις 1,6 τοις εκατό.


Μια έκθεση από τον ιστότοπο ακινήτων Dirt αποκαλύπτει ότι η Khan-Cullors, η οποία ξεκίνησε το hashtag #BlackLivesMatter το 2013 ως απάντηση στην αθώωση του George Zimmerman, αγόρασε ένα «απομονωμένο υπερπολυτελές συγκρότημα κοντά στο φαράγγι Topanga του Los Angeles».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive