Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ, 63ΧΡΟΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ!

Μετά τον θάνατο της 63χρονης στο Ίλιον, άλλο ένα περιστατικό έρχεται να “ταράξει” τα νερά σχετικά με τους εμβολιασμούς. Μια, επίσης 63χρονη γυναίκα, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης, η οποία υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο αφότου είχε κάνει το εμβόλιο της Astrazeneca....  Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί πνευμονική εμβολή.  Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.  Παρόλα αυτά, η κυβέρνηση συνεχίζει να πιέζει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο. Χωρίς να ξέρει ούτε η ίδια αν αυτά τα επεισόδια σχετίζονται με το εμβόλιο ή όχι. Χωρίς να είναι σίγουρη, αν επιμένοντας γι’ αυτό το εμβόλιο, στέλνει στον… θάνατο τους Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive