Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Η 47χρονη διάσημη Νομικός Αναλυτής του MSNBC, Midwin Charles, ΝΕΚΡΗ ένα μήνα μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA. Άλλος ένας «τυχαίος» θάνατος...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Η δικηγόρος υπεράσπισης και σχολιάστρια της τηλεόρασης του Brooklyn , η Midwin Charles είναι νεκρή μετά από αρκετές ημέρες ταλαιπωρίας αφού έλαβε τουλάχιστον μια δόση ενός πειραματικού εμβολίου.... Ήταν πιο γνωστή ως νομική αναλύτρια στο MSNBC και στο CNN. Υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις της στις οποίες επέκρινε τους ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες, δεν τηρούν κοινωνικές αποστάσεις κ.λπ. Τα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης λογοκρίνουν την αιτία του θανάτου της μιλώντας φυσικά...για τυχαίο περιστατικό.

Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Η κα Charles δημοσίευσε την γνωστή μοδάτη ανακοίνωση «Είμαι εμβολιασμένη» στο Twitter την 1η Μαρτίου.


Το tweet είναι ακόμα «ζωντανό» από τη δημοσίευση. Είναι επίσης αρχειοθετημένο . Το επόμενο tweet της αστειεύεται για την « αλλεργία της στα φιστίκια που μπορεί να προκαλέσει θάνατο» και ότι η ασφάλειά της δεν κάλυπτε το κόστος της EpiPen .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive