Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ! ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 25 ΤΕΜΑΧΙΩΝ. ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

Ένα τεραστιο φιάσκο και τεράστιο σκάνδαλο για να κονομήσουν οι μιζαδόροι αποδεικνύεται η ιστορία με τα self tests που έκαναν την εμφάνισή τους στα φαρμακεία. Οι κυβερνώντες κορόιδεψαν τον κόσμο, τους ασθενείς αλλά και όλο τον ελληνικό λαό. Είναι απατεώνες! Πρέπει να φύγουν και μετά να πάνε φυλακή.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης... είπε πως «δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο ατομικές συσκευασίες», διαψεύδοντας ουσιαστικά το αρμόδιο υπουργείο που νωρίτερα υποστήριζε πως «θα κυκλοφορήσουν αργότερα».

«Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άλλη συσκευασία από αυτή των 25 τεμαχίων. Υπάρχουν στη Γερμανία ατομικά που πωλούνται με αρκετά χρήματα. Τα δωρεάν self test είναι σε εικοσιπεντάδες σε όλο τον πλανήτη. Ήταν σε πλήρη γνώση των φαρμακοποιών», δήλωσε στον ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε ότι όλα αυτά ήταν αναρτημένα στον διαγωνισμό που έτρεξε.

Οι φαρμακοποιοί, πάντως, δεν συμφωνούν με τα λόγια του Γεωργιάδη και λένε πως δεν γνώριζαν. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ευγενίδης, μιλώντας στον Focus FM, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού είπε:

«Δεν γνωρίζαμε ότι θα ήταν 25άδες, μέχρι και την ώρα που ανοίχτηκαν τα τεστ», υπογράμμισε σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση.  Ανέφερε δε, ότι «είναι αδυναμία του συστήματος το ότι τα τεστ ήρθαν σε 25αδα, έπρεπε να έρθουν έτοιμα μιας χρήσης».

Αναφερόμενος στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ο κ. Ευγενίδης σημείωσε ότι απόψε θα ανοίξει η πλατφόρμα καταχώρησης και ενημέρωσης για τη χορήγηση των self-tests και από αύριο θα ξεκινήσει η διανομή τους δικαιούχους – δηλαδή στους μαθητές Λυκείου 16-18 ετών και στους εκπαιδευτικούς μέσης εκπαίδευσης.

Διευκρίνισε ότι οι δικαιούχοι θα μεταβαίνουν στα φαρμακεία με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους και οι φαρμακοποιοί θα αναλαμβάνουν τη διαδικασία που αφορά την πλατφόρμα.

Τα τεστ που αναλογούν στους δικαιούχους είναι 4 ανά μήνα, ένα ανά εβδομάδα. «Σε πρώτο χρόνο, καλό είναι να δώσουμε το ένα της πρώτης εβδομάδας για να δούμε πώς θα κυλήσει η ζήτηση έτσι ώστε να μη μείνει κάποιος ακάλυπτος επειδή κάποιος άλλος θα πάρει 4 μαζεμένα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΦΣΘ.

Τόνισε ότι εφ’ όσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, μαθητές και καθηγητές θα πρέπει να φροντίσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή το αργότερο να πάρουν τα τεστ από τα φαρμακεία διότι το Σαββατοκύριακο λογικά δεν θα υπάρχουν τεστ καθώς θα έχουν εξαντληθεί.  «Μην το αφήσουν για τελευταία στιγμή γιατί θα βρεθούν προ εκπλήξεως οι δικαιούχοι», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive