Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ “ΝΕΑ” ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. Ακινητοποιημένα τα 23 από τα 40 νοικιασμένα λεωφορεία - Έχουν... βλάβη

Τα «νέα» ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ - ΑΧΡΗΣΤΑ λεωφορεία, τα οποία παρουσιάζει με τυμπανοκρουσίες η κυβέρνηση, είναι μεταχειρισμένα, με 600.000 - 700.000 χιλιόμετρα με leasing και ανύπαρκτα παράθυρα, παρά τις σαφείς επισημάνσεις των επιστημόνων....  Την ώρα που οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία καταγγέλουν... ότι αποδεκατίζονται από την πανδημία, η κυβέρνηση εξακολουθεί να αποδεικνύει ότι είναι εγκληματικά ανεύθυνη και ανίκανη να προστατεύσει την δημόσια υγεία.

Επικοινωνιακό σόου πραγματοποίησε η κυβέρνηση τις προηγούμενες ημέρες, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει πρωί πρωί στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ για να παρουσιάσει τα πρώτα 40 ενοικιασμένα λεωφορεία τα οποία θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας. Παρόλα αυτά το επικοινωνιακό σόου εξελίσσεται σε φιάσκο, καθώς εκτός τ' ότι τα λεωφορεία είναι ενοικιασμένα, τα περισσότερα απ' αυτά είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive