Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΣΙΧΑ Μένιος Φουρθιώτης: Κατήγγειλε πυροβολισμούς έξω απ’ το σπίτι του. Παλιό κόλπο του υποκόσμου Σιχα Μένιο μου. Με 100 ευρώ το Πακιστάνι τα κάνει όλα ... "κόσκινο" και ακίνδυνα έτσι; Γελάνε & τα κράσπεδα της Εκάλης. ΒΙΝΤΕΟ

Στο σημείο η Αστυνομία – Βρέθηκαν εννέα κάλυκες στο σημείο – Ο ίδιος τηλεφώνησε και μίλησε για πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του...Πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του από αγνώστους κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. 

Μένιος Φουρθιώτης: Περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από σπίτι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή έλαβε χώρα την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγο πριν τις 22:30, το σπίτι όπου διαμένει ο παρουσιαστής σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος, έγινε στόχος αγνώστων. Πυροβόλησαν τουλάχιστον 15 φορές, με στόχο το παλιό φυλάκιο που υπάρχει δίπλα στην είσοδο της οικίας.

«Γιώργο, με σκοτώνουν»

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, Γιώργος Σφακιανάκης, ήταν αυτός που ειδοποίησε. Καθώς τη στιγμή που έπεσαν μιλούσε ο ίδιος στο τηλέφωνο με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Όπως περιγράφει ο κρότος των πυροβολισμών ήταν έντονος που ακούστηκε από το τηλέφωνο. Ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης αναφώνησε «Γιώργο, με σκοτώνουν». Ο Μένιος Φουρθιώτης σταμάτησε να αποκρίνεται στο τηλέφωνο ενώ ο Γιώργος Σφακιανάκης συνέχισε να ακούει πυροβολισμούς από την άλλη άκρη της γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive