Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

TI ZOYME РEEEEE!! Το ΒΗΜΑgazino το τερμάτισε! Προκλητικό εξώφυλλο με τον Μητσοτάκη ως Μακρυγιάννη και την Γιάννα ως Μπουμπουλίνα

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το εμπνευσμένο από την επανάσταση του 1821 εξώφυλλο του εβδομαδιαίου περιοδικού ΒΗΜΑgazino… Το περιοδικό που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» στην προσπάθειά του να μπει στο επετειακό κλίμα σκόπιμα ή ασυναίσθητα κατέφυγε σε μία υπερβολή δίνοντας νέα υπόσταση στο κιτς...

Πηγή έμπνευσης είναι οι ήρωες της ελληνική επανάστασης των οποίων αλλοιώθηκαν τα πρόσωπα καθώς αντικαταστάθηκαν με αυτά προσωπικοτήτων από την Ευρώπη του σήμερα.

Έτσι στο εξώφυλλο πρωταγωνιστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο Ιωάννη Μακρυγιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε Νικηταράς, ο Εμμανουέλ Μακρόν Ιωάννης Καποδίστριας, ο Μπόρις Τζόνσον Λόρδος Μπάιρον, ο Μάριο Ντράγκι Ανδρέας Μιαούλης και ο Τζο Μπάιντεν Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Μετά την κατακραυγή το περιοδικό απέσυρε το απίστευτο εξώφυλλο από το Facebook.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive