Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Υπερασπίζω το σύνταγμα και την ελευθερία μου. ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Tι κάνουμε;

1. ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ.  Σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. (Υπερσυνταγματικός νόμος 3418/2005 - ΦΕΚ 287 Α / 28-11-2005)...

Άρθρο 1– Έννοιες, ορισμοί και πεδίο εφαρμογής του παρόντος

1. Ιατρική πράξη είναι εκείνη που έχει ως σκοπό τη με οποιαδήποτε επιστημονική μέθοδο πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου.

2. Ως ιατρικές πράξεις θεωρούνται και εκείνες οι οποίες έχουν ερευνητικό χαρακτήρα, εφόσον αποσκοπούν οπωσδήποτε στην ακριβέστερη διάγνωση, στην αποκατάσταση ή και τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και στην προαγωγή της επιστήμης.

3. Στην έννοια της ιατρικής πράξης περιλαμβάνονται και η συνταγογράφηση, η εντολή για διενέργεια πάσης φύσεως παρακλινικών εξετάσεων, η έκδοση ιατρικών πιστοποιητικών και βεβαιώσεων και η γενική συμβουλευτική υποστήριξη του ασθενή.

Η χρήση μάσκας αποτελεί ιατρική πράξη

Άρθρο 12
Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
1. Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

Ως εκ τούτου η υποχρέωση χρήσης της, αποτελεί παραβίαση του ανωτέρω νόμου (κώδικα ιατρικής δεοντολογίας)

2. ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος (ΦΕΚ 211 Α /24-12-2019)

Άρθρο 5 - Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία

4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

Ως εκ τούτου ουδείς μπορεί να μου επιβάλλει περιορισμό της ελεύθερης κίνησής μου χωρίς να υπάρχει απόφαση ποινικού δικαστηρίου για το άτομό μου. 

Υπάρχει ομάδα που μελετά τα νομικά θέματα.

Ήδη έχουν προκύψει θετικά αποτελέσματα.
Η συμμετοχή σου θα είναι πολύτιμη.
ΙΔΟΥ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ (Το κίνημα πρέπει να πάρει διαστάσεις)
Στην περίπτωση προσπάθειας επιβολής προστίμου για μη χρήση μάσκας και μη συμπλήρωσης άδειας μετακίνησης κάνουμε τα εξής:
1. Ενημερώνουμε τον αστυνομικό (με το έγγραφο 1) για παραβίαση του νόμου και του συντάγματος.
2. Ενημερώνουμε και με το (έγγραφο 2) περί παραβίασης πολλών νόμων.
3. Σε περίπτωση που επιμένει του ζητάμε να μας οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα, ώστε να του υποβάλλουμε μήνυση για παραβίαση του συντάγματος.
Επικοινώνησε με τον Κώστα Βαμβουκάκη 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive