Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Βρε τι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι ετούτοι; Πρόταση απόλυτης ΧΟΥΝΤΑΣ! «Να παγιδέψουμε την κάρτα SIM των κινητών για να μην κυκλοφορούν» – Τα πράγματα αγριεύουν πολύ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά αυτό που τόσο…φυσικά ειπώθηκε στην ελληνική τηλεόραση! Ένας…ειδικός πρότεινε την παγίδευση της κάρτας SIM των κινητών ΟΛΩΝ των πολιτών... στις κόκκινες περιοχές ούτως ώστε να μπει ένας «κόφτης» στα ημερήσια SMS εξόδου! Ο λόγος για τον καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νίκο Τζανάκη, ο οποίος παρέθεσε την παραπάνω οργουελική πρόταση σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ!!!Αναφέρθηκε σε μερικά έξτρα αντίμετρα που μπορεί να λάβει η πολιτεία προκειμένου να ελέγξει τον αριθμό των κρουσμάτων και ταυτόχρονα να περιορίσει κατά το δυνατόν τους πολίτες στα σπίτια τους. Προφανώς ο κ. Τζανάκης ονειρεύεται εφαρμογή μέτρων τύπου Κίνας και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο! Δείτε την επίμαχη δήλωση που πέρασε στα…ψιλά από το 0:50 του παρακάτω βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Να το κανουνε,μπας και ξυπνησουμε,να αρχισουμε τις μηνυσεις,οπως εξω,να τις κερδισουμε οπως εξω και μετα να τους πηδηξουμε οπως εμεις ξερουμε.Και φυσικα το σκουληκι,ο Δημητρακης που να τον σιχτιρισει με τις μαλακιες που ελεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1143178342803940&id=100013353545767

    Λοιπόν.... δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πει κανείς... το βίντεο με τον νεαρό από το Ισραήλ το θυμάστε... συνεχίζει ακόμα να κοινοποιείται πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την καταστροφή που έρχεται παντού.. ελπίζω να γίνει το ίδιο και με αυτό... Δεν είναι αστεία τα πράγματα. Στα σύνορά μας διεξάγουν υποχρεωτικά τεστ στους οδηγούς. Υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση! Για ποιο λόγο;;;;; οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν!!! Και να μεταδίδουν τι; Την απάτη που μας πουλάνε;
    Το ίδιο θα κάνουν στα παιδιά μας κάθε βδομάδα για να τους επιτρέπεται η φυσική παρουσία στο σχολείο. Αλλά με αυτό θα ασχοληθώ ξεχωριστά γιατί είναι ό,τι πιο παρανοϊκό έχουν σκοπό να εφαρμόσουν οι ανώμαλοι εγκέφαλοί τους.
    Θα το επιτρέψουμε; Θα τους επιτρέψουμε να μας δηλητηριάζουν για να μας κάνουν τη χάρη να προαυλιζόμαστε όποτε και όπως γουστάρουν; Ό,τι γίνεται στο Ισραήλ θα γίνει παντού. Έχει αρχίσει ήδη. Δεν είναι ασύλληπτα αυτά που μας κάνουν. Ασύλληπτο και παρανοϊκό είναι το ότι τους το επιτρέπουμε! Ξυπνήστε!


    ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive