Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Πίσω ΚΑΙ απο τself test η ΑΧΟΡΤΑΓΗ "Αγία" οικογένεια; ΠΟΙΑΣ γνωστής εταιρείας "Δωρήτριας" είναι το ... προϊόν. ΒΙΝΤΕΟ;

Την πλήρη άγνοια για τον τρόπο διανομής των ατομικών τεστ (self test) κορονοϊού δήλωσε ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής, Ανδρέας Γαλανόπουλος. 
Επέκρινε την επιλογή της κυβέρνησης.... να γίνει η διανομή τους στους πολίτες μέσω των φαρμακείων ενώ επεσήμανε ότι δεν έχουν και ως Προμηθευτικός Συνεταιρισμός καμιά ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για το πως θα γίνεται η διανομή και με βάση ποια κριτήρια ανά φαρμακείο.

Προ ημερών, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτσος ανακοίνωσε τη διενέργεια 10.000.000 δωρεάν self test το μήνα από τους πολίτες στις 19 Μαρτίου προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων από τους επιστημονικούς φορείς τόσο για την αποτελεσματικότητά τους όσο και για τη διαδικασία.

Επίσης, τόνισε ότι μόνο δυο self test κυκλοφορούν στην αγορά εκ των οποίων το ένα είναι της Siemens και το άλλο αμερικανικής εταιρείας.

Για το πρώτο είπε ότι το self test της Siemens εγκρίθηκε μεν από τις αρχές της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου – και με την έγκριση αυτή μπορεί να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης – αλλά δεν έχει λάβει πιστοποίηση σύμφωνα με την οδηγία 98/79 / ΕΚ όπως αναφέρει η γνωμοδότηση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) στις 17 Μαρτίου

Σημειώνεται ότι στην «ατομική ευθύνη» των πολιτών έριξε και την καταγραφή των κρουσμάτων η κυβέρνηση, καθώς όπως ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους είναι εθελοντική και όχι υποχρεωτική η δήλωση αποτελεσμάτων των self test.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive