Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Έχουν το διάολο μέσα τους. Γυρίζεται Ξερμανικό -τι άλλο- πούστικο reality στην Ελλάδα. Θα βάλλει το Μαξίμου γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα;

Όλα είναι έτοιμα στον Αποκόρωνα στα Χανιά για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Γερμανικής έκδοσης ενός gαy reality που είναι ιδαίτερα δημοφιλές στην Γερμανία. Ο λόγος για το αμερικανικής έμπνευσης Finding Prince Charming (Βρίσκοντας τον γοητευτικό πρίγκιπα) το οποίο στο Γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο VOX τιτλοφορείται ως Prince Charming.  Το μεσημέρι της Κυριακής με την πρώτη πτήση της περιόδου με επισκέπτες από την Γερμανία, έφτασαν στα Χανιά... συμμετέχοντες στο reality οι οποίοι πήγαν σε τρεις βίλες που έχουν ενοικιαστεί στην περιοχή των Βρυσών και του Βάμου, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα. 
Το σενάριο συνοπτικά, αφορά σε 20 διαγωνιζόμενους οι οποίοι στην διάρκεια 8 εβδομάδων προσπαθούν να «κατακτήσουν» την καρδιά ενός γοητευτικού άντρα. Αυτός που θα καταφέρει να γίνει ζευγάρι μαζί του, είναι και ο νικητής.  Στην παραγωγή της εκπομπής εργάζονται πάνω από 80 άτομα που διαμένουν σε ξενοδοχείο του Αποκόρωνα, ενώ τα γυρίσματα γίνονται σε παραλίες και άλλες εγκαταστάσεις και περιοχές, προβάλλοντας τις ομορφιές της Κρήτης.  Να σημειωθεί πως και οι δύο προηγούμενες σαιζόν του reality είχαν γυριστεί στην Κρήτη. 

3 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Γερμανία βρίσκεται υπό απόλυτη σιωνιστική κατοχη από την 8η Μαΐου 1945 και χρησιμοποιείται ως σάκος του μποξ για να την βρίζουν όλοι τα λοβοτομημενα γκοιμ και να μη κατηγορούν τους πραγματικούς ενόχους της δυστυχίας του πλανήτη. Όσο όμως οι Έλληνες δεν θα ξεπεράσουν το κατοχικό σύνδρομο, τόσο θα θεωρούν την Γερμανία ως εγκληματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου, για ξαναπέστω.....
      ΔΕΝ ΤΟ'ΠΙΑΣΑ.......

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν ισχύει αυτό?
      ΡΕ ΆΝΤΕ ΆΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΊΟ....

      .

      ΆΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ????
      ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ.

      .
      ΆΝΝΑ

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive