Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ν.ΣΜΥΡΝΗ. Η βία ΠΑΝΤΑ φέρνει ΒΙΑ. Η στιγμή της επίθεσης που προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού. Τα επεισόδια σε ΒΙΝΤΕΟ από drone - Κυνηγητό στους δρόμους


Ένας αστυνομικός ο οποίος ανήκει στη ομάδα ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περνούσε με τη μοτοσικλέτα του.... από παράδρομο της Λεωφ. Συγγρού όπου δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε αγώνας δρόμου να φτάσει ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αρχικά έφθασε ένας διασώστης με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Ο Ant1 μετέδωσε την στιγμή της επίθεσης που προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ DRONE тης ΕΛ.ΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive