Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Πρώην Διευθυντής του CDC: «H COVID-19 διέφυγε από το εργαστήριο ιολογίας της Wuhan» – Επαληθεύεται ο Τράμπ και ο Πομπέο...!

Ο πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Ρόμπερτ Ρέντφιλντ είπε ότι πιστεύει ότι ο ιός του ΚΚΚ , ο νέος κορωνοϊός που προκαλεί το COVID-19, προήλθε από ένα κινεζικό εργαστήριο....

«Δεν είναι ασυνήθιστο για τα αναπνευστικά παθογόνα που επεξεργάζονται σε εργαστήριο να μολύνουν έναν εργαστηριακό εργαζόμενο», δήλωσε ο Redfield σε συνέντευξή του στο CNN την Παρασκευή πριν προσθέσει ότι τα σχόλιά του είναι «η γνώμη μου».


Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


«Κανονικά, όταν ένα παθογόνο πηγαίνει από ένα ζώο στον άνθρωπο», πρόσθεσε, «χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβει πώς να γίνει όλο και πιο αποτελεσματικό στη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο».

Ως αποτέλεσμα, ο Redfield είπε ότι πιστεύει ότι ο ιός πιθανότατα «προήλθε από εργαστήριο» στο Γουχάν της Κίνας, ο οποίος «διέφυγε». Ο πρώην διευθυντής του CDC, ο οποίος διορίστηκε από τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να ηγηθεί του οργανισμού, δήλωσε ότι πιστεύει ότι η πανδημία ξεκίνησε ως τοπικό ξέσπασμα στο Γουχάν, είτε τον Σεπτέμβριο του 2019 είτε τον Οκτώβριο του 2019, μήνες νωρίτερα από το επίσημο χρονοδιάγραμμα.

Κινέζοι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι ο ιός ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 και εμφανίστηκε σε μια υγρή αγορά στο Γουχάν, περίπου 10 μίλια από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν, ένα εργαστήριο ανώτερου επιπέδου όπου οι ερευνητές μελέτησαν πώς οι κοροναϊοί μπορούν να μεταδοθούν από ζώα σε ανθρώπους.

«Είμαι της άποψης ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πιο πιθανή αιτιολογία αυτής της παθολογίας στο Γουχάν ήταν από ένα εργαστήριο - διέφυγε», ανέφερε περαιτέρω ο Redfield. «Άλλοι δεν το πιστεύουν αυτό. Είναι εντάξει. Η επιστήμη θα το καταλάβει τελικά. "

Πρόσθεσε, «Είμαι ιολόγος. Έχω περάσει τη ζωή μου στην ιολογία », λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί του« δεν υπονοούν καμία σκοπιμότητα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/03/Proin-dieythintis-cdc-i-covid19-diefyge-apo-to-ergastirio-iologias-tis-wuhan-epalitheyetai-o-trump-kai-o-pompeo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive