Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Πλήθος κόσμου συμμετέχει σε πορεία στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας για τα όσα συνέβησαν στην πλατεία την περασμένη Κυριακή. ΠΡΟΣΟΧΗ, οι κομματικές σημαίες ΔΙΩΧΝΟΥΝ το λαό

Το κάλεσμα για συγκέντρωση στην περιοχή από διάφορες συλλογικότητες, κατοίκους, δημοτικές παρατάξεις ήταν για τις 18:00 το απόγευμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης...

Εκεί οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή, καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν, ενώ λίγο μετά τις 18:30 ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής.  Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πρόκειται να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Λίγο πριν τις 19:00 διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην κάθοδο. 


Οι διαδηλωτές κρατούν πανό με συνθήματα όπως «Έξω οι μπάτσοι από τη γειτονιά μας», «Με καταστολή δεν βγαίνει η πανδημία, κάντε προσλήψεις στα νοσοκομεία» αλλά και τη λέξη «Πονάω» την οποία έλεγε ο πολίτης που ξυλοκοπήθηκε από τον αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive