Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Κυβέρνηση & λοιμωξιολόγοι «έφαγαν» μαζικό άκυρο από τους Έλληνες: Από Αθήνα μέχρι Κρήτη γεμάτοι δρόμοι & παραλίες (φώτο + βιντεο)

«Άκυρο» έφαγαν ακόμα μία φορά η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι από τους Έλληνες καθώς από την Αθήνα μέχρι την Κρήτη δρόμοι και παραλίες έσφυζαν από ζωή αφού εκατομμύρια πολίτες βγήκαν μαζικά να απολαύσουν τον ήλιο, κάνοντας τον έλεγχο αδύνατο....    

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα πως οι δηλώσεις «τρομοκρατίας» κυβερνητικών και λοιμωξιολόγων δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα από κανέναν πλέον, αφού οι πολίτες τους αντιμετωπίζουν σαν έναν ενοχλητικό βουητό, ενώ αυτή η σιωπηλή αποδοκιμασία σίγουρα θα αποτυπωθεί και στην κάλπη.   

Παρόλο που χθες η κυβέρνηση έβαλε την Αττική στο «βαθύ κόκκινο» εκατομμύρια Αθηναίοι προτίμησαν, να επισκεφτούν σήμερα τις παραλίες και τα πάρκα, ενώ αρκετοί πήραν τα ποδήλατά τους για βόλτα και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό. 

Ολόκληρη η παραλιακή της Ποσειδώνος είναι γεμάτη από κόσμο, οικογένειες με τα παιδιά τους και νεαρά άτομα που απολαμβάνουν την βόλτα τους πίνοντας ένα καφέ στο πόδι.  Μεγάλη κίνηση υπάρχει και στα πάρκα και τις πλατείες της Αττικής.   

Ουρές υπάρχουν επίσης στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, προκειμένου ο κόσμος να προμηθευτεί τα αναγκαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive