Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΑΠΛΟ & ΑΝΕΞΟΔΟ.ΟΔΗΓΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. Αγαπητοί συνάνθρωποι, με βάση την έρευνα που έχω κάνει για τον καρκίνο και την θεραπεία του καρκίνου, το αφέψημα από τα κλαδιά της άγριας αχλαδιάς, <<γκορτσιάς>> << αρουχλάδας >> είναι το τέλειο και το Θεϊκό δέντρο που εξαφανίζει τον καρκίνο!!!.Μέσα στα έξη χρόνια που ασχολούμαι, θεραπεύτηκαν: 45 καρκινοπαθείς.... ( Αυτοί που γνωρίζω)  Σας γνωρίζω αναλυτικά όλη την διαδικασία: Α) Κόβουμε κλαδιά από άγρια αχλαδιά και τον Χειμώνα που τα δέντρα δεν έχουν φύλλα και καρπό να κόβετε κλαδιά από εύρωστες γκορτσιές για να μας δίνουν περισσότερο χυμό. Στην συνέχεια τα τεμαχίζουμε, (με ψαλίδι κλαδέματος) περίπου 10 εκατοστά το καθένα. Αυτό το κάνουμε για να πετύχουμε καλύτερη απορρόφηση.   Β) Αναλογία: Ένα (1) κιλό κλαδάκια σε έξη (6) κιλά νερό. Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε,(προσοχή: ΌΧΙ ΣΕ ΧΥΤΡΑ!)  με την παρακάτω διαδικασία: Στην αρχή ξεκινάμε με δυνατή φωτιά! Όταν όμως πάρει βράση, μετριάζουμε την φωτιά, δηλαδή να κοχλάζει αλλά όχι πολύ δυνατά, να είναι στο μέτριο. Το καπάκι της κατσαρόλας πρέπει να είναι κλειστό και σε κάθε τριάντα λεπτά να τα ανακατεύεται. Συνολικά από την ώρα που θα ανάψετε την φωτιά πρέπει να βράζουν: Δύο ώρες και σαράντα πέντε λεπτά ( 2: 45 ) Μετά αφού κλείσουμε την φωτιά, αφήνουμε τα κλαδιά μέσα στην κατσαρόλα με κλειστό καπάκι για 5 ώρες. Τέλος, το περνάμε από αραιό σουρωτήρι με μεγάλες τρύπες διότι η τροφή από την γκορτσιά έχει τις περισσότερες θεραπευτικές ιδιότητες! Μετά βάζουμε το αφέψημα σε μπουκαλάκια και το τοποθετούμε στην συντήρηση του ψυγείου. 

Δοκιμαστικά ξεκινάμε για τις πρώτες δύο ημέρες με ένα ποτηράκι του κρασιού το πρωί, ένα το μεσημέρι και ένα το βράδυ, κατά προτίμηση να είμαστε νηστικοί. Αν λοιπόν δεν έχουμε παρενέργειες τότε θα πρέπει να φτάσουμε στα τρία νεροπότηρα, ένα πρωί, ένα μεσημέρι και ένα βράδυ. Σημείωση: Μέχρι τώρα δεν παρουσιάστηκε καμία παρενέργεια σε κανένα. 
Την παραπάνω αγωγή κατά του καρκίνου, την συνιστώ να γίνεται παράλληλα με την θεραπεία που σας κάνουν οι γιατροί σας. Εξάλλου η φιλοσοφία μου είναι πως η ιατρική και τα βότανα πρέπει να συμβαδίζουν κι όχι να αναιρεί το ένα το άλλο.
Για όποια πληροφορία χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μου, στην παρακάτω διεύθυνση:
  Γιάννης Κωνσταντάκης  email:  giannis-tzouanou@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive