Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Η ΜΕΝΔΩΝΗ. ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΤΣΙΜΕΔΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ . ΦΕΚ

Μεγάλη κουβέντα γίνεται αναφορικά με την άρνηση της Λίνας Μενδώνη να παραιτηθεί και τις παρασκηνιακές πιέσεις που μάλιστα εκδηλώνονται

και μέσω δημοσίων δηλώσεων και θέλουν το Μαξίμου να την πιέζει ώστε να εγκαταλείψει το χαρτοφυλάκιο της....Το ίδιο και η αντιπολίτευση. Έχει συγκεντρώσει τα πυρά της κατά της Λίνας Μενδώνη, θεωρώντας ότι αυτή ευθύνεται για τον διορισμό και την συγκάλυψη Λιγνάδη.

F44D6F7C E10E 4E61 AA05 CC64A44EC30A

Αλήθεια, αγνοούν άπαντες ότι η αδελφή της πεθεράς του κ. Μητσοτάκη διορίστηκε στο Εθνικό Θέατρο και ο αδελφός της στη Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης; (Φωτό ο κ. Μητσοτάκης με την πεθερά του)
Ποιος αλήθεια διόρισε τα πεθερικά του κύριου Μητσοτάκη; Η κυρία Μενδώνη; Ποιός φύτεψε σκανδαλωδώς χωρίς διαγωνισμό τον κ. Λιγνάδη στο εθνικό θέατρο; Η Μενδώνη; Εάν μία απλή υπουργός κατάφερε να κάνει τόσα πράγματα μαζί ερήμην του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει και πρωθυπουργός ΔΕΝ υπάρχει.  Φτάνει πια με το κουτόχορτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive