Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Έρευνα για τη διαρροή του βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση. ΒΙΝΤΕΟ

Εσωτερική έρευνα έχει διαταχθεί στις υπηρεσίες της Βουλής για την διαρροή του βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή της σύγκρουσης μεταξύ της μηχανής του 23χρονου και του υπηρεσιακού οχήματος ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη... 
Εσωτερική έρευνα στις υπηρεσίες της Βουλής για την διαρροή του βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έχει καταγράψει την στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, που κόστισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε σε δύο εκδοχές σε κανάλι στο youtube και σε ιστοσελίδα καθημερινής εφημερίδας.

Στο πρώτο που είναι μεγαλύτερης διάρκειας και με ήχο, ακούγεται ένας άνδρας να αναφέρει: «Κοίταξε, θα σταματήσει το ταξί, να του κάνει να περάσει και ο άλλος θα ‘ρθει από μέσα. Κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται». Από την φράση του αυτή προκύπτει πως είναι αστυνομικός ενώ δίπλα του υπάρχουν και άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και αυτός που κατέγραφε την σκηνή από το μόνιτορ στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές από την Προεδρεία της Βουλής διατάχθηκε έρευνα, αφού η Φρουρά του Κοινοβουλίου υπάγεται απ΄ ευθείας στον Πρόεδρο, αφού το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί κομμάτι της δικογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι απόρρητη.

Επί της ουσίας φαίνεται καθαρά το μαύρο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη να έχει σταματήσει στον φωτεινό σηματοδότη που είναι πράσινος, μόνο όμως για κίνηση προς την πλατεία Συντάγματος, και να στρίβει παράνομα αριστερά προς την πλάγια είσοδο της Βουλής.

Από την πλατεία Συντάγματος κινούνται κανονικά ένα ταξί και η μοιραία μοτοσυκλέτα του Ιάσωνα. Ο οδηγός του ταξί προλαβαίνει να «κόψει» ταχύτητα ενώ ο οδηγός ης μοτοσυκλέτας δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, πιθανότατα να μην έχει δεί ότι στρίβει αριστερά το μαύρο αυτοκίνητο, λόγω του ότι είχε στα αριστερά του το ταξί. Αποτέλεσμα ήταν η μοιραία σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive