Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ). ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΕΓΓΡΑΦΟ

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η κυνική απάντηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση 

περί της νομιμότητας του κορονογλεντιού του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κουστωδίας του στην Ικαρία....

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές, εβδομάδες, μπορεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός να έχει δηλώσει, υποκριτικά και κατόπιν εορτής όπως έκανε και με τις άλλες χαλαρές εξορμήσεις του, ότι «η εικόνα πλήγωσε τους πολίτες και δεν θα επαναληφθεί», όμως τώρα η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, εμπαίζοντας τους πολίτες.




Σύμφωνα με τον Λευτέρη Οικονόμου, το γλέντι του πρωθυπουργού στην Ικαρία ήταν νόμιμο, με τον υφυπουργό να ισχυρίζεται ότι «κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα (δηλαδή 6 έως 15 Φεβρουαρίου) δεν υφίστατο σε ισχύ διάταξη που να απαγορεύει ρητά ή να ρυθμίζει ειδικότερα το ζήτημα των επισκέψεων σε οικίες».

Προφανώς η προκλητική αυτή απάντηση αγνοεί όλα όσα γνώριζαν ή υποχρεώθηκαν να μάθουν με τον πιο αυστηρό τρόπο οι πολίτες εδώ και μήνες. 

Αγνοεί τις δηλώσεις Χαρδαλιά και ειδικών για περιορισμό στα τραπέζια (εορταστικά και μη)

Αγνοεί τις συνεχείς προειδοποιήσεις για συναντήσεις μόνο με μέλη της οικογένειάς και το «κάλεσμα» προς πολίτες να καταγγείλουν στην αστυνομία τυχόν… παρεκκλίνουσες συμπεριφορές.

Αγνοεί, τέλος, τις ευθείες απειλές που είχε εκτοξεύσει ο πολιτικός του προϊστάμενος, ο οποίος είχε κάνει λόγο ακόμη και για εφόδους της αστυνομίας μέσα σε σπίτια .

Η απάντηση του Λ. Οικονόμου



1 σχόλιο:

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ:1]Η Ικαρια,σαν ξεχωριστο κρατος,ανηκει στην Ευρωπη,ή χρειαζεται διαβατηριο;2]Για την αιτιολογια,ψαξανε ενδελεχως,με συνδρομη μεγαλοσχημονων ειδικων,ή ειναι αποτελεσμα υπερβολικης τροφης με συνοδεια παραισθησιογονων;[Μπορει να ειναι και του ανισορροπου Μιχαλακη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive