Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Σοφία Νικολάου: Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικης Πολιτικής. Απευθείας Αναθέσεις η μάλλον τσουνάμι Απευθείας Αναθέσεων :

1)500 χιλιάδες ευρώ για υπηρεσίες καθαρισμού με ανάθεση σε εταιρεία που διαχρονικά ασχολείται με την διοργάνωση συνεδρίων αλλά μια ημέρα πριν την ανάθεση καταχωρήθηκε η ενασχόληση της στο ΓΕΜΗ με τον τομέα της απολύμανσης....

🆘️2)232 χιλιάδες ευρώ για αγορά μέσων ατομικής προστασίας σε εταιρεία που συστήνεται στις 29/3/2020 καταθέτει την προσφορά στις 30/3/2020 και αναλαμβάνει αμέσως την προμήθεια ελληνικού δημοσίου.
🆘️3)300 χιλιάδες ευρώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο για την κάλυψη αναγκών κράτησης της χώρας σε εταιρεία που εμπορεύεται τρόφιμα και ποτά.
🆘️4)47 χιλιάδες ευρώ απευθείας ανάθεση υγειονομικού υλικού για την κάλυψη αναγκών όλων των καταστημάτων κράτησης σε εταιρεία που κατασκευάζει αμορτισέρ.
Ναι ναι αμορτισέρ!
🆘️5)229 χιλιάδες ευρώ για τον ίδιο λόγο σε επιχείρηση που εμπορεύεται εποχιακά είδη διακόσμησης σπιτιού.
🆘️6)147 χιλιάδες ευρώ για προμήθεια γαντιών νιτριλιου για τις ανάγκες των καταστημάτων κράτησης με τιμή μονάδας 17,5€ την ίδια περίοδο που άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προμηθεύονταν το ίδιο ακριβώς προϊόν με 8,85€.
Εις υγείαν των κορόιδων!

2 σχόλια:

  1. Τα πεθερικά του πρωθυπουργού η Μενδώνη τα διόρισε;
    (EΓΓΡΑΦΑ)

    https://www.olympia.gr/1433967/ellada/ta-petherika-toy-prothypoyrgoy-i-mendoni-ta-diorise/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη,εδω και καιρο που τα γραφουμε,παραμυθια λεμε;Δε το βλεπετε στη φατσα της ποσο λαμογιο ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive