Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Στην υγειονομική δικτατορία “Εχθρό του λαού” βαφτίζουν κάθε αρνητή της μάσκας, των τεστ και των εμβολίων. Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη

“Εχθρό του λαού” βαφτίζουν κάθε αρνητή της μάσκας, των τεστ και των εμβολίων, δηλ. τους αρνητές των βασανιστηρίων.  Η βάφτιση αυτή γίνεται στην κολυμπήθρα του θαυμαστού ανάποδου κόσμου της υγειονομικής δικτατορίας.... Διότι “εχθροί του λαού” είναι οι τύραννοι που ωραιοποίησαν τα βασανιστήρια καλύπτοντάς τα με το περιτύλιγμα των “όπλων” του πολίτη απέναντι στον “αόρατο εχθρό”.

Ό,τι όμως δεν κατάφερε τόσον καιρό να πράξει διαμαρτυρόμενος ο μεταμορφωθείς σε βασανιζόμενο τετράποδο Έλλην πολίτης, το έπραξε φόρα-παρτίδα για την πατρίδα το περήφανο τετράποδο στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2021.

Τελικά ποιος είναι το ζώο και ποιος ο άνθρωπος;

Ο Έλληνας, που τα έχει κάνει πάνω του, φορώντας διπλές και τρίδιπλες μάσκες;

Ή το άλογο που μέσω της κένωσης έδειξε πώς ακριβώς τα έχει κάνει η παρούσα ανθελληνική και αντίχριστη κυβέρνηση, δηλ. ο “ορατός εχθρός” του ελληνικού λαού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive