Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ποιοι και γιατί επιβάλουν διεθνώς την παιδεραστία. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η επιβολή της παιδεραστίας ως παγκόσμιο φαινόμενο έχει υποκινητές, πρωτεργάτες και αιτιολογία. Είναι ένα φαινόμενο σε έξαρση, αλλά έχει βαθιές ιστορικές ρίζες. Από τα αρχαιότατα χρόνια. Από τότε που ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του.... Ένα γλύτωσε και τον ανέτρεψε. Τώρα που επιταχύνουν μέρα με την ημέρα τις διαδικασίες τους για την «μεγάλη επανεκκίνηση», ή επιστροφή στο παρελθόν, είναι φυσικό γι αυτούς ν’ αλλάξουν πλήρως και τις αντιλήψεις της ανθρωπομάζας σχετικά με τα παιδιά.

Το φαινόμενο της παιδεραστίας είναι παγκόσμιο, με την διαφορά ότι στην Ευρώπη δεν είχε εμφανώς την έκταση που είχε στον υπόλοιπο κόσμο. Ο τρίτος κόσμος και κυρίως η ελίτ είναι πιο εξοικειωμένοι μ’ αυτό. Η δε ελίτ, που ακολουθεί πλήρως την Κρόνια θρησκεία, είναι πέρα για πέρα εμποτισμένη με όλα όσα ακούμε ότι διαπράττουν στα παιδιά. Ο Τράμπ ήδη, απ’ ότι έγραψαν πολλά ΜΜΕ στο εξωτερικό, έχει απελευθερώσει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της παράνοιας που απέκρυψαν τα συστημικά ΜΜΕ διεθνώς.

Τα τελευταία χρόνια πολλές διαδηλώσεις έγιναν και γίνονται στον κόσμο εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης άνθρωποι όλων των ηλικιών βγαίνουν στους δρόμους και όχι μόνο διαμαρτύρονται, αλλ’ απαιτούν από τις Κυβερνήσεις τους να κρεμάσουν τους βιαστές. Όλους τους βιαστές.

Φυσικά τα μεροληπτικώς «ευαίσθητα» και σκοταδιστικά ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν ανέφεραν τίποτα. Οι φανφάρες δημοσιογράφοι παίρνουν το κακόμοιρο ύφος για εντελώς λιγότερο σπαραξικάρδια γεγονότα! Μας ανακοινώνουν όμως ότι ιδρύθηκε κόμμα παιδεραστών σε μια Κάτω Χώρα. Την Ολλανδία. Αυτά μας δείχνουν μια ιστορική αλήθεια. Ο υπανάπτυκτος υλικώς τρίτος κόσμος είναι διαμετρικά αντίθετος από την υπανάπτυκτη πνευματικώς Ευρώπη.από παλιά σε κάποιους λαούς και για κάποιους λόγους, κυρίως θρησκευτικούς. Στην Ινδία υπάρχουν ναοί με παραστάσεις σεξουαλικών οργίων στις οποίες φαίνονται ότι συμμετέχουν και παιδιά. Γι αυτό φαίνεται καμαρώνουν αυτοί που είναι Ινδοευρωπαίοι και μιλάνε Ινδοευρωπαϊκά. Στον δε μωαμεθανισμό πολλά μας δείχνουν διάφοροι ζωγραφικοί πίνακες για τις αντιλήψεις των μουσουλμάνων στο θέμα της παιδεραστίας. Πόσα πολλά μας παρουσιάζουν μέσω της τέχνης. Χαρακτηρίζουν κάτι ως «τέχνη» και κερδίζουν την ασυδοσία.

Στην Αφρική πάλι, πίστευαν και πιστεύουν ότι αν κάποιος φορές του ΕΙΤΖ βιάσει ένα παιδί θα θεραπευτεί από την αρρώστια. Ποιος ξέρει πως μπορεί να διαδόθηκε μια τέτοια αντίληψη! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ν’ αυξηθούν οι βιασμοί των παιδιών, ειδικά στην υποσαχάριες αφρικανικές χώρες. Ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα, εκτός από τα θύματα.

Και ενώ συμβαίνουν όλ’ αυτά στον κόσμο, που κάθε μέρα προοδεύει μόνο τεχνολογικά, τα παιδιά περνάνε το δράμα τους χωρίς κανείς «φιλάνθρωπος» ελιτίστας να τα υποστηρίζει πραγματικά. Οι ελίτ-ες χρησιμοποιούν τα παιδιά ποικιλοτρόπως και κάποια απ’ αυτά προκρίνονται ώστε να ριχθούν αργότερα ως ενήλικοι λύκοι στα πρόβατα διορισμένοι σε κρίσιμες θέσεις. Όταν έβγαιναν στην φόρα τα σχετικά με τον Επστάιν κάποιοι επιστήμονες δημοσίευσαν ότι «είναι γνωστό ότι τα παιδιά που πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, συχνά ταυτίζονται με τους βιαστές τους, και μεγαλώνοντας γίνονται κι εκείνα σεξουαλικοί άρπαγες». Αυτό τα λέει όλα.

Σήμερα, έχουμε τις γραφές των μουσουλμάνων και τις Ιουδαϊκές που υποθάλπουν το φαινόμενο της παιδεραστίας. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχουν τα εβραϊκά κείμενα, τα ισλαμικά λίγο-πολύ είναι γνωστά, και όταν κάποιοι διαβάσουν τα σχετικά με τα εβραϊκά κείμενα δεν θα τους αρέσει καθόλου. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι έχουν τα πράγματα. Η εξάπλωση του φαινομένου της παιδεραστίας οφείλεται σε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ λόγους πρώτα, και μετά για λόγους επιβολής. Οι λόγοι σαρκικής ικανοποιήσεως είναι πίσω σε προτεραιότητα για τους ελίτ-ες.

Ξεκινάμε με τα μουσουλμανικά κείμενα. Η ώθηση της παιδεραστίας από τον μωαμεθανικό χώρο συμβαίνει δια της εξαπλώσεως του Ισλάμ δια των προσφύγων που υποβοηθούνται από την σιωνιστική ελίτ. Το «καλό» παράδειγμα παιδεραστίας το δίνει ο ίδιος ο Μωάμεθ, σύμφωνα πάντα με ισλαμικά κείμενα όπως το Bukhari και το Κοράνι. Τα δύο αυτά βιβλία επιτρέπουν την παιδοφιλία πριν ακόμη τα παιδάκια βγάλουν τρίχες. Έτσι γράφουν.

Ο ίδιος ο Μωάμεθ όταν ήταν 54 ετών διακόρευσε, βίασε, ένα κοριτσάκι 9 ετών, την μικρή Αϊσά. Αυτά αναφέρονται στο Bukhari 7:62.88. εν τω μεταξύ πάλι στο Bukhari 6:298 αναφέρεται ότι όταν ο Μωάμεθ ήταν 51 και η Αισά 6, έκανε μπάνιο με το κορίτσι και το χάιδεψε. Τι να υπονοείται άραγε; Ότι δηλαδή ο Μωάμεθ και η Αϊσά είχαν 3 χρόνια σχέση για να διαπιστώσουν μήπως υπάρχει «ασυμφωνία χαρακτήρων»;

Διότι, σύμφωνα με το ιερό τους Κοράνι, ο βιασμός, ο γάμος, και το διαζύγιο με ένα άτριχο ακόμη κορίτσι επιτρέπεται (Κοράνι, 65:4) και ότι το πρότυπο του μουσουλμάνου άνδρα θεωρείται ο Μωάμεθ και πρέπει οι πιστοί του να του μοιάσουν (Κοράνι 68:4 και 33:21). Άσε τους «ηλίθιους» Ευρωπαίους να πιστεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των μουσουλμάνων και την Δημοκρατία.

Οπότε, ο κάθε καλός μουσουλμάνος επιβάλλεται από την θρησκεία του να εφαρμόζει στην ζωή του αυτά που του δίδαξε ο Μωάμεθ και είναι γραμμένα στα βιβλία τους. Αυτό το «9 ετών» δεν είναι τυχαίο, και αποδεικνύεται και μ’ αυτό το στοιχείο ότι ο μωαμεθανισμός είναι επηρεασμένος από τον εβραϊσμό. Πραγματικώς όμως, ο μωαμεθανισμός είναι δημιούργημα του εβραϊσμού.

Πάμε στα εβραϊκά κείμενα τώρα που έχουν συνάφεια με τα των μωαμεθανών. Οι εβδομήκοντα δύο (72), και όχι οι εβδομήκοντα (70), αρχιραβίνοι αποτελούν το Sanhedrin, η λέξη “Sanhedrin” προέρχεται από την ελληνική λέξη «Συνέδριο», είναι το αρχιερατείο, η «αντίστοιχη Ιερά Σύνοδος», που ερμηνεύει τις εβραϊκές γραφές. Κάποιες αποφάσεις ελήφθησαν από το Sanhedrin από βιβλία «έκπληξη» για τους περισσοτέρους, θα δούμε παρακάτω ποια είν’ αυτά, και μας ενημερώνουν για τις εβραϊκές θέσεις περί παιδεραστίας.

Σύμφωνα με την απόφαση Sanhedrin 54b, ένας Ιουδαίος μπορεί να κάνει σεξ ακόμα και με 9χρονο κορίτσι. Αλλά την «τιμή» αυτή θα την έχει το κορίτσι ΜΟΝΟ αν είναι εβραιοπούλα, διότι αν είναι άλλης φυλής μπορεί να το μεταχειρισθεί ένας Ιουδαίος όπως θέλει. Σαν να είναι ένα κομμάτι κρέας, σύμφωνα με την απόφαση Hadarin 20b.

Η απόφαση Sanhedrin 54b μας δίνει πολλές πληροφορίες, όπως: «Τι σημαίνει αυτό; Ο Ραβίνος είπε: Η παιδεραστία με ένα παιδί κάτω των 9 ετών δεν καταδικάζεται το ίδιο όπως η παιδεραστία με ένα παιδί μεγαλύτερο από αυτή την ηλικία. Ο Σαμουήλ είπε: Η παιδεραστία με ένα παιδί κάτω των 3 ετών δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο όπως ένα παιδί μεγαλύτερο από αυτή την ηλικία. Ποια είναι η βάση της διαφωνίας τους; Ο Ραβίνος υποστηρίζει ότι μόνο αυτός που μπορεί να εμπλακεί σε ερωτική συνεύρεση, μπορεί, ως το παθητικό αντικείμενο, ο παθητικός δέκτης της παιδεραστίας, να κατηγορήσει [τον ενεργητικό παραβάτη]: αν και αυτός που δεν μπορεί να εμπλακεί σε ερωτική συνεύρεση δεν μπορεί να είναι το παθητικό αντικείμενο, ο παθητικός δέκτης, της παιδεραστίας [από αυτή την άποψη]».

Στα σχόλια αναφέρεται ότι δηλαδή ο Ραβίνος βάζει την ηλικία των εννέα ετών ως το κατώτατο όριο. Άλλα αν κάποιος διαπράξει σοδομισμό με παιδί μικρότερης ηλικίας, καμία ενοχή δεν καταλογίζεται. Ο Σαμουήλ θέτει την ηλικία των τριών ως το κατώτατο όριο. Επίσης αναφέρεται ότι στην ηλικία των εννέα το αγόρι φτάνει στην σεξουαλική του ωριμότητα.

Πληροφορούμαστε πάλι από την απόφαση Sanhedrin 55b ότι ένας ιουδαίος μπορεί να παντρευτεί ένα κοριτσάκι από όταν αυτό συμπληρώσει τρία χρόνια και μία ημέρα ζωής.

Όπως βλέπουμε υπάρχει μια συνέχεια στο φαινόμενο «παιδεραστία» που η προέλευσή του είναι κυρίως θρησκευτική εκτός και αν οι θρησκείες αυτές απετέλεσαν συνέχεια της παλαιάς θρησκείας από την οποία, ιδίως οι Ιουδαίοι, έχουν επηρεαστεί βαθύτατα.

Από δω και μετά θ’ αρχίσουμε ν’ «ακουμπάμε» τους σιωνιστές της ελίτ. Τα βιβλία από τα οποία ελήφθησαν οι προαναφερόμενες αποφάσεις του Ιουδαϊκού Συνεδρίου, ειδικά η 54b, είναι τα εξής: Λευιτικό, Δευτερονόμιο και Έξοδος. (Λευιτικό Κεφ. 18 και 22, Δευτερονόμιο, Κεφ. 8 και 23, Έξοδος, Κεφ. 12). Και τα τρία αυτά βιβλία ανήκουν στην Πεντάτευχο, Τορά στα εβραϊκά, του Μωυσή. Ο Μωυσής είναι ο συγγραφέας αυτών των πέντε βιβλίων. Το δε πρώτο βιβλίο, η Γένεσις, θεωρείται ως απαράδεκτο επιστημονικά και ιστορικά. Ή κάποιες επιστήμες μας λένε ψέματα ή η Γένεσις. Ας τεθεί ως παράδειγμα ένα απλό ερώτημα. Αφού επέζησαν μετά τον κατακλυσμό, ο Νώε με τους τρεις γιούς τους και τις γυναίκες τους, πως προέκυψαν τόσες φυλές ανθρώπων; Και όμως, αυτά τα βιβλία από τα οποία οι ραβίνοι έβγαλαν τα συμπεράσματα που προαναφέρθηκαν για τα ερωτικά των παιδιών, συγκαταλέγονται στην Αγία Γραφή και τα αποδέχεται η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Μωυσής καθόρισε κάποιες αρχές που αντέγραψε από τους αιγυπτίους από τον καιρό που ήταν ιερέας στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου. Γι αυτό υπάρχει αυτή η σύνδεση με την αρχαία θρησκεία. Τις αρχές αυτές θέλουν να τις επιβάλουν σε όλον τον κόσμο. Ποιος μας το λέει αυτό; Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, όπου στο προοίμιο αναφέρουν ότι «θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες πλην της θρησκείας του Μωυσέως, του Ταλμούδ».

Μας το λένε πεντακάθαρα ότι η θρησκεία του Μωυσή δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό. Από την μια πολεμάνε τον χριστιανισμό και από την άλλη επιβιώνει η θρησκεία του Μωυσή που υπάρχει στον χριστιανισμό. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Στην αμέσως επόμενη παράγραφο στα Πρωτόκολλα, υπάρχει η «προφητεία» των σιωνιστών ότι θα δολοφονήσουν έναν λαό της Ευρώπης, εννοούν τους Έλληνες (τον αιώνιο χαβά τους οι Ιουδαίοι) για να δείξουν στους άλλους λαούς πόσο δυνατοί είναι. Μετά θα έρθει ο Αντίχριστός τους. Επομένως η έλευση του Αντίχριστου προϋποθέτει τον αφανισμό των Ελλήνων.
Όλα μας τα λένε. Ας ανοίξουν κάποιοι το μυαλό τους για ν’ ανοίξουν τα μάτια τους. Αν περιμένουν τα μάτια ν’ ανοίξουν το μυαλό, είναι γελασμένοι. Ας μην καταδεχθούν άλλο «σανό». Κανένα μηρυκαστικό δεν πέθανε από γηρατειά! Και το άλλο. Όταν ο Μητσοτάκης απεκαλέσθη Μωυσής, δεν απεκαλέσθη καθόλου τυχαία. Είναι και φαίνεται.
Βλέπουμε εν τέλει ότι όλες οι τάσεις της παιδεραστίας είναι ιστορικώς διαδοχικώς εξαρτώμενες (με αμέτοχο τον χριστιανισμό), και με γενικό συντονιστή την σιωνιστική ελίτ που τις εκμεταλλεύεται, μαζί με άλλες καταστάσεις, με σκοπό την «μεγάλη επανακίνηση» που θα επαναφέρει την ανθρωπότητα στην εποχή της δουλείας και της μακαρίας ηλιθιότητος.

Ὁ δὲ ᾽Ιησοῦς εἶπεν, ῎Αφετε τὰ παιδία καὶ μὴ κωλύετε αὐτὰ ἐλθεῖν πρός με, τῶν γὰρ τοιούτων ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν (Ματθ. Κεφ.19:14).
Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive