Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΗΣ (Β)ΡΩΜΑΣ: Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. “ΒΙΑΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ “ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ”

Η περίπτωση του “ηθοποιός σημαίνει φως”, Χάρη Ρώμα ή Χάρη “Β- ρώμα”, κατά το πιο δημοσιογραφικό, σηκώνει πολύ, μα πάρα πολύ λίγη συζήτηση. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με αυτά τα μειράκια παραπάνω από 3 λεπτά ούτε έχουμε σκοπό να ανοίξουμε διάλογο με τέτοια χαμερπή υποκείμενα.  Τον “χαμαιλέοντα” αλλά χωρίς το συνθετικό “λέοντα”, τον γνωρίζουμε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Από δω κι από κει, παρακαλώντας και ικετεύοντας τους σεναριογράφους-σεναριοκάφρους και τους παραγωγούς της τηλεόρασης, κάποια στιγμή τρούπωσε στα κυκλώματα... και ανελίχθηκε στα γρανάζια του ίδιου γνωστού κυκλώματος. “Εγώ είμαι για να τρουπώσω, άμα τρουπώσω, αυτό ήταν…”, όπως έλεγε κι ο Βουτσάς στη γνωστή ταινία. Έβαλε και την “όπισθεν”, την έτριξε πολλές φορές και όπως όλοι πια γνωρίζουν, εάν την κουνάς την αχλαδιά και έχεις και λίγο ταλεντάκι, κάποια στιγμή καθιερώνεσαι σε αυτό το βδελυρό κύκλωμα των απανταχού “μερακλήδων”, όπως λέει και ένας συνάδερφος του χώρου, που τα γράφει καλά.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ , δεν έχει συνηθίσει να κάνει γαργάρα θέματα και μάλιστα πολύ σοβαρά. Η περίπτωση της αποκάλυψης- βάσει αναμφίβολων στοιχείων- καταγγελιών- ανάπηρου νεαρού επίσης ομοφυλόφιλου που ισχυρίζεται μέχρι και σήμερα, ζώντας σε ίδρυμα (και αυτός και το φιλικό του περιβάλλον) ότι “ψωνίστηκε” στο παρελθόν σε τσοντοκινηματογράφο στην Ομόνοια από τον Ρώμα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί όλους σαν κοινωνία. Θέλει κάποιος να πηδηχτεί με άντρα; Ας το κάνει. Το να ψωνίζεις όμως παιδιά με προβλήματα και μετά να τους δίνεις και μια χρυσή αλυσίδα ως δώρο – όπως ισχυρίζεται ο νεαρός και το περιβάλλον του- για τις υπηρεσίες που προσέφεραν, αυτό νομίζουμε ότι ξεπερνάει την ιστορία της σεξουαλικής και ανθρώπινης εκμετάλλευσης.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα δημοσιοποιήσει τις επόμενες ώρες όλα τις συνομιλίες και τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση. Για να μάθει ο Λαός και η κοινή γνώμη, ποιοι βγαίνουν και το παίζουν κοκωβιοί σε καραντάνες, παλιόγριες και δυσώδη υποκείμενα του τηλεοπτικού εμετού. Και ποιους “λάτρεψε” και ύμνησε, οι οποίοι εκτός από τις ανοησίες που λένε δημόσια, θέλησαν να ανακατευτούν και με την πολιτική για να προσφέρουν στα κοινά. Το ερώτημα είναι τι μπορούν να προσφέρουν πια ασυνείδητοι που μεθοκοπώντας στα τραβελόμπαρα του κέντρου της Αθήνας, τύφλα στο μεθύσι, παρέα με δανεικούς αμειβόμενους πισωγλέντηδες, ήρθαν σήμερα να μας κάνουν και τους νοματαίους. Μέχρι εδώ. Γιατί και η βρωμερή υποκρισία του συστήματος Κούλη, έχει και τα όριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive